Avto /avto/avto-nasveti
4427 ogledov

Na cestah "nevidna" vozila

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    NickMason. 07:53 11.november 2025.

deluje avtomatske luči brez omenjenih težav,pa je Kia picanto,ne vem kako sranje so pa nemška jaca in podobni🤣

• maček 08:31 11.november 2025.

Zakaj imajo kamioni tako majčkene zadnje luči? Majnše kot osebni avto. Čudno.

• BenX 09:35 11.november 2025.

Teh "nevidnih" je sila malo, je pa ogromno meglenkarjev, ki imajo že ob najmanjši rosi v zraku prižgano vse kar avto premore. Seveda ne ugasnejo tega sranja v koloni ali strnjenem prometu. Potem se pa 20 kilometrov voziš za nekom ...prikaži več z res močno prižgano zadnjo meglenko... Tudi nasproti vozeči na regionalnih cestah so kar moteči, ko imajo meglenke prižgane v dežju. Mislim wtf...

NickMason. 10:20 11.november 2025.

Je tako ,imel opel astro,vsi so blendali,sem zmanjšal dvignjenost luči,ok,pa še so blendali,imel renault laguno,prav nikoli nihče blendal,že v tovarni naredijo butast avto ki moti vse v prometu,potem vidiš audi bmw jaooo,no itak ne znajo vozit zato takole,ne vsi ampak večina.

• Toma 11:02 11.november 2025.

Jaz potrm avtomatsko palim dolge in jih zasenčim le, ko gre kdo nasproti. Posebno me razpizdijo takšni, ki rdečo meglenko prižgejo, ko me zagledajo za seboj!

• BenX 11:30 11.november 2025.

Nick, ja, Opel je razred za sebe. Sploh Insignia sveti za popi*** močno, pri tem pa noro visoko, dobesedno navzgor namesto navzdol. Kak ma to nastavljeno mi res ni jasno. Z naskokom daleč najbolj zaslepljujoč avto. Bi pričakoval, da bi ...prikaži več na tehničnem kdo privzdignjeni obrv, ampak izgleda, da ne.

• ToSmJest 11:35 11.november 2025.

Kakšna megla? Pri nas je prav močno sonce.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.