Nihče od teh starih prdcev do sedaj ni ničesar naredil , kar je obljubil, razen za sebe.Ko bodo dolgove vseh obljub , naj se spet oglasijo mladincem ZMS starega režima pa bi dal kakšen ilet na Goli otok za nekaj… ...prikaži več let...barabe lažnive tatinske.
Kaj ne znaš kliknit na povezavo? Celo podčrtano imaš v članku. Izvoli: https://www.zurnal24.si/slovenija/toliko-stanejo-prosilci-za-azil-slovenijo-285594 Pa dobro jutro, dragi Janez, to koliko davkoplačevalce stanejo ti novi prišleki, se ve že več kot eno leto. In to še ni vse. Ko bodo dobili… ...prikaži več azil, nas bodo stali še veliko več, saj bo za njimi prišle njihove velikočlanske družine (Familiennachzug), ki jih bomo prav tako vzdrževali mi. No, vsaj v ostalih državah EU je tako.
JANŠA zakon.
Nihče od teh starih prdcev do sedaj ni ničesar naredil , kar je obljubil, razen za sebe.Ko bodo dolgove vseh obljub , naj se spet oglasijo mladincem ZMS starega režima pa bi dal kakšen ilet na Goli otok za nekaj… ...prikaži več let...barabe lažnive tatinske.
Avtor članka: kako nas lahko vsak migrant DNEVNO stane več kot 1200 evrov na mesec??? Ste vsaj prebrali, kar ste napisali???
Kaj ne znaš kliknit na povezavo? Celo podčrtano imaš v članku. Izvoli: https://www.zurnal24.si/slovenija/toliko-stanejo-prosilci-za-azil-slovenijo-285594 Pa dobro jutro, dragi Janez, to koliko davkoplačevalce stanejo ti novi prišleki, se ve že več kot eno leto. In to še ni vse. Ko bodo dobili… ...prikaži več azil, nas bodo stali še veliko več, saj bo za njimi prišle njihove velikočlanske družine (Familiennachzug), ki jih bomo prav tako vzdrževali mi. No, vsaj v ostalih državah EU je tako.
Ne vem ali se samo meni zdi ali je Primc prikriti gey??
Seveda je, zato pa je sovražen do ostalih pedrov ker so mu konkureca.
piko2263 janez60 vidva že vesta.
me je tud žal spoštovanega gospoda Jankoviča
Žal mi je ker ni Jankoviča on bi bil edino pravi za našo deželo
Znaš provocirat
Samo poglej kaj je naredil iz Ljubljane? Je mogoče vas Janša kaj naredil ima mogoče kaj za pokazat?
Kaj pa ženske kvote? Le ena ženska na 19 dedcev. Pa še edina ni bluzila. Še eno tako butasto pripravljeno soočanje in ima AB moj glas. Zanalašč.
Mojega že ima!
Pa kaj vam ni jasno, kvote veljajo za predstavnike parlamenta. Včeraj pa je bilo soočenje predsednikov strank. Mešate hruške in slive