Svet
3018 ogledov

"Napočil je odločilni trenutek"

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bagyhatz 12:57 12.januar 2026.

https://kalw.givecloud.co/fundraisers/purdentix-dental-health-support-reviews-what-are-users-saying-from-around-the-world

• Žvižgač 09:31 12.januar 2026.

Bomo že tako, imamo Von der Cazzo, Golobarja in Makarona, ki bodo uredili, da bo prav.

• Ender3 15:09 12.januar 2026.

Kaj pa misliš, da si bo ob tem naš velečastni sin nohte grizel. Tip vedno stavi na napačnega konja. Luzer je, da mu ni para. So pa takšni, ki ga protiplačilu slavijo..

• tinto 09:53 12.januar 2026.

Vzhodna Nemčija ima velike želje da se odcepi od ubobožane Nemčije in se priključi nazaj v vzhodno blok po novem k Rusiji,, Slovaška in Madžarslka sta na dobri poti za priključitev

• Jernej65 10:01 12.januar 2026.

Kar naj gredo, bo zahodna Nemčija veliko lažje dihala, pa še zid naj naredijo nazaj, da bodo Vzhodni nemci lahko zopet lezli čez njega, ko jim bo Rusija dala tinte piti. Orbanu preveč diši denar iz EU, da bi šel ...prikaži več svojo pot, nima jajc.

StarMačk 10:40 12.januar 2026.

Daj tinto lečečemu psihiatru sporoči, da nujno preveri dnevni odmerek predpisanih ti antipsihotikov, ker pri tej dozi preveč haluciniraš!

• tinto 12:36 12.januar 2026.

StarMačk mamo pozdravi bo že vedela zakaj

StarMačk 14:36 12.januar 2026.

To, da si nekrofil si že povedal tako, da se ne rabiš vsakič znova ponavljat...

• tinto 14:38 12.januar 2026.

StarMačk ,Seveda sem jaz to že povedal , samo ti barabca majčkena tega nisi prenesel tvoji mamici

• Ender3 15:11 12.januar 2026.

tinto ti še vedno opletaš z mamicami. Pa ne, da si poleg trola še pankrt.

• tinto 09:51 12.januar 2026.

Kot sem rekel evropo Rusiji, Južno Ameriko , Kanado in Grenlandijo Ameriki,, Azijo Kitajski Afriko pa si bodo veliki trije že nekako razdelili,,,Še nikoli ni bil bolj primeren trenutek za razdelitev sveta kot je sedaj ko so veliki trije na oblasti

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.