Pod streho /pod-streho/varcna-hisa

Napovedi niso obetavne, omrežnina bo višja

Komentarjev 27
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Ruska_Zmaga 06:34 06.februar 2026.

Sod brez dna!!!

• iravadi 07:17 06.februar 2026.

Ne sod, cisterna...

Garancija 09:07 06.februar 2026.

Bo pa janša zelo vesel ko bo izvoljen,ker mu ne bo treba nič več podražit,edino penzije bo zvišal

• Naklonsky 09:30 06.februar 2026.

Še dobro, da ima Golob neumne upokojence ki so tiho kot riti, tako da mu ni treba skrbeti za povišanje penzij glede na stroške, inflacijo in rast plač.

• Ender3 11:13 06.februar 2026.

Naklonsky 🖕 in kaj ima Golob z upokojenci ?. Kaj niso vsi na Ruparjevih in Janševih plečih. Vse politične shode se z njimi organizira. Zastave, plakati, sendvič in brezplačni avtobusni prevoz so prava radost njunih upokojencev..

• Naklonsky 11:24 06.februar 2026.

Trenutno imamo (še vedno!) predsednika vlade vsemogočnega gospoda PTIČA! Vsaj to bi lahko vedel!

• maček 08:51 06.februar 2026.

Minimalna plača 1500 eur, neto,vse se draži.elektro mafija.

• Luksi 08:35 06.februar 2026.

Pa saj to vemo že od začetka, denar je treba nekje dobiti in če talaš bimbinčke je pač treba vzeti drugje.

Garancija 09:04 06.februar 2026.

Eh zdej ne bo probljem plačat,ker so dvignili minimalno penzijo zaaaaaa 4 evre

• Plavi-mil 08:07 06.februar 2026.

No, "lepo" prišel je račun za talanje predvolilnih bombončkov, pa ni edini, ne se razburjati zdaj, še jih pričakujte, vmes pa ZAPLEŠITE.

• Jernej65 08:22 06.februar 2026.

In kaj ti pričakuješ? Da te bo Janez filal od spredaj in od zadaj, s čim le a z mojim denarjem.

• Vrtnica 09:21 06.februar 2026.

Pa kot bivši državljani Jugoslavije bi lahko vedeli ,da se je posebno na podeželju vse delalo z samoprispevkov in lastnimi rokami od vode do cest .Razen kjer so živeli kakšni komunistični uplivniki je naredila država

• Toma 09:25 06.februar 2026.

Yep, ples je preskočil v 2. brzino. Levajzarjem od silne vrtoglavice že orgazmirajo. Sledi pa globok padec!

• rd2dmk2 10:25 06.februar 2026.

in kaj ima omrežnina z minimalnoi plačo ? raje pejd v bruselj in tam malo nergaj plavi-mil. ker nam predpisuje EV, pa TČ pa nevm kaj še. a so naši na vladi rekli da morajo se na tehničnih pregledih pregledovat ...prikaži več v avtih taki in drugačni delci ? a boš zaradi vlade moral stari avto završt ? pa peč na olje zamenjat z TČ ? nehite.

• Ender3 11:07 06.februar 2026.

Ampak prikletniki se ne dajo. Vse vedo in znajo. Kot njihov guru in mecen..

• Plavi-mil 11:14 06.februar 2026.

Rd2mk2 pojdi nazaj v vrtec, otroci tudi mislijo, da greš samo na bankomat , budalo.

• etvi 10:20 06.februar 2026.

Mi lahko nekdo izračuna koliko je 1 Kw z vsemi sranji ki si jih izmišljajo.

luckyss1 17:12 06.februar 2026.

∫ 0 ∞ 𝑥   𝛼 − 1 𝑒 − 𝛽 𝑥 2   d 𝑥 = 1 2   𝛽 − 𝛼 / 2   Γ  ⁣ ( 𝛼 2 )

luckyss1 17:16 06.februar 2026.

∇ 𝜇 ( 𝑅 𝜇 𝜈 − 1 2 𝑔 𝜇 𝜈 𝑅 + 𝛼 □ 𝑅 𝜇 𝜈 − 𝛽 𝑅 𝜌 𝜎 𝜆 𝜇 𝑅 𝜈 𝜌 𝜎 𝜆 ) = ∫ 𝑀 ( ∂ 𝐿 ( 𝜙 ...prikaži več 𝐿 ( 𝜙 , ∇ 𝜙 ) ∂ 𝜙 − ∇ 𝜌 ∂ 𝐿 ( 𝜙 , ∇ 𝜙 ) ∂ ( ∇ 𝜌 𝜙 ) ) 𝑔 𝜈 𝜅   d 𝑉 𝜅

luckyss1 17:17 06.februar 2026.

Rezultata seštej in vtakni jezik v šuko da ti pokaže rezultat :D

• emil054 10:34 06.februar 2026.

Pa dobro kaj, bodo naši politki zaustavli ,te požrešne ljudi.omrežnina za vse enaka .z fotovontajiko obrežje enkrat bol obremenjujejo.

• ATA 10:34 06.februar 2026.

Kako in koliko v sosednjih državah obračunavajo omrežnino in kakšni so rezultati izplena.

• rd2dmk2 10:29 06.februar 2026.

in zakaj je sedaj minimalna plača kriva za vse ? a bo tudi minimalna plača in zimski regres kriva, ker se bo delalal druga nuklearka in bo proračun prazen, zato da boste vi lahko frajarili z avti, ki vam jih ...prikaži več plačuje država. ja predvolilni bonbončki, zakaj se niste tolk bunili ko so vam dali turistične bone, pa subvencije za EV in TČ. no zakaj . a zdej ko pa mora se naredit omrežje pa v jok. gašperčka bi kupil in v šumo šli pa ne bi zdej morali vse drate in trafote menjat za vašo rit

• ATA 10:49 06.februar 2026.

Poznam enega, ki je kupil EV in ko je hotel dati vlogo za subvencijo so spremenili pogoje. Želi zmanjšati odjem prvega in drugega bloka na 3kW pa ne gre pod 4,3kW, ker ima priključno moč 17kW. Zakaj bi potem se ...prikaži več trudil zmanjševat obremenitev, če ni možno? Niso vsi koristili bonbončke.

• Naklonsky 17:37 06.februar 2026.

Zahvali se Sončnemu kralju za uspešnost!

• tyler 18:41 06.februar 2026.

V kripto prevari sem izgubil 560.000 evrov in nekaj časa sem mislil, da jih ne morem dobiti nazaj. Izkušnja je bila uničujoča, dokler nisem stopil v stik z NVIDIA TECH HACKERS. Njihova ekipa je bila profesionalna, odzivna in zelo usposobljena ...prikaži več za sledenje ukradenemu premoženju. Na moje olajšanje jim je uspelo pravočasno povrniti mojo kriptovaluto. Zelo sem jim hvaležen za pomoč. Kar se mi je zdelo kot popolna izguba, so spremenili v zgodbo o uspehu. E-pošta: nvidiatechhackers@gmail .com .

• igor2750 12:18 06.februar 2026.

Namesto da milijone vlagamo v nakup orožja, dajmo v koristno za vse državljane, v omrežja, cenejšo elektriko itd.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.