Običajno kure kokodakajo šele potem, ko že znesejo jajce.Očitno pa imamo pri nas tudi take, ki sploh ne znesejo jajc,ampak samo kokodakajo kar nekam brezveze v prazno...Oh mimogrede, kako pa kaj kaže z preiskavo tistega plagiata ?
Smešno ,če ne bi bilo žalostno,kam so nas pripeljali jugonostalgiki....Alenka B.pa na žalost ne krepi kredibilnosti Slovenije,temveč samo še poslabšuje.
Poglej ga zlomka,negdo pa plonka.Ojoj ojoj,pa ja ni diploma plagijat.JEEEEEEEENaslednjič predlagam Strojanove za CNN,sem prepričan da bodo Slovenijo boljezastopali.
gremo donosi GOR; GOR, ŠE GORvsaj na kakih 8-10%
Pa še vedno veliko bolje kot sladoledar!
Zakaj minusi na moj komentar?Če bi to nek objektiven opazovalec gledal njen nastop bi si predstavljal da v tej t.i. Sloveniji živijo sami Borati.
mirko, ti si mogoče desni komunist, ali levi fašist, ali virantist????
jebeš plešastega, imamo seksi Alenko in to je glavno, raze, če imaš istospolna nagnjena?
Običajno kure kokodakajo šele potem, ko že znesejo jajce.Očitno pa imamo pri nas tudi take, ki sploh ne znesejo jajc,ampak samo kokodakajo kar nekam brezveze v prazno...Oh mimogrede, kako pa kaj kaže z preiskavo tistega plagiata ?
Katastrofa. ob tem pa je kar nekako v drugem planu dejstvo, da sploh nima svojih ukrepov ampak bo nadaljevala Janševe...
Da, zardi Slovenije so se zatresli finančni trgi. Novinarji so pa res prave podobe dvornih norčkov.
Daj utihni že, izmeček janševski.
Desnica je v 8 letih naredila veliko več škode, izgleda je to v njeni kriminalni naravi.
Itak, glavno da smo se znebili kriminalca Janše, ki je kriv, da je Slovenija v takih težavah.
Janša je navaden kriminalec in to so vedeli tudi vsi tujci. Treba ga je samo zapreti.
To je še slabše kot Bratuškova.
Še za v parlament ni, je pa na vladi najbolj neposrečena oseba od osamosvojitve.KATASTROFA
Smešno ,če ne bi bilo žalostno,kam so nas pripeljali jugonostalgiki....Alenka B.pa na žalost ne krepi kredibilnosti Slovenije,temveč samo še poslabšuje.
Izgleda tudi vi ne znate angleško.
To za ZDA že dolgo ne velja več. Tam tudi sploh ni več levice, demokrati in republikanci so vsi desničarji.
Pipl mast trast as.
Pa plonk ceglc boljš skrit!
Poglej ga zlomka,negdo pa plonka.Ojoj ojoj,pa ja ni diploma plagijat.JEEEEEEEENaslednjič predlagam Strojanove za CNN,sem prepričan da bodo Slovenijo boljezastopali.