Slovenija
14334 ogledov

"Ob preverjanju zaokroži s kamero po sobi, tudi v omare"

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • evelux 16:36 07.november 2020.

    Prvi ki bo od mojega otroka zahteval, da mu pokaže sobo, da mu pokaže omaro ga osebno poiščem zasebnosti mojega otroka ne bo nihče pregledoval razen jaz kot starš pedofili se kar speljite pri preverjanju bom pa osebno zraven da ...prikaži več bom videl kaj se dogaja in kakšne ideje ima oseba na drugi strani.....ne me razpizdit....

    • Petea 17:32 07.november 2020.

      Se popolnoma strinjam. Kam smo prišli, da bo zdaj vsak lahko vstopil v mojo hišo. Ni govora.

    • Avatar Michel Franco HD
      Michel Franco HD 17:11 09.november 2020.

      Tudi jaz se strinjam z vama.

  • 89943da6c76f273b8ff347bd3224d5d4e3bf388c 16:16 07.november 2020.

    Ne vem kako si ti geniji predstavljajo šolanje v družinah, kjer si 2 otroka delita skupno sobo? To je kretensko. Če bi jim klikeri delovali, bi lahko v tem času organizirali dejavnosti na prostem na svežem zraku. Pri biologiji malo ...prikaži večo v gozd, pa športna vzgoja, itd. Ne razumem zakaj otroke silijo, da čepijo za računalniki cele dneve.

  • asmas1965 18:23 07.november 2020.

    če zahtevajo učitelji od učenca,da se neko stvar nauči na pamet in je to potrebno preverit potem naj si vzamejo čas za vsakega posameznika.Učencu naj določijo točen čas preverjanja v njegovem razredu,kamor bo učenec prišel in opravil preverjanje.Sobe oz stanovanja ...prikaži več pa NE BO NIKOMUR KAZAL,KER JE TO PROTI ZAKONITO OZ PROTIUSTAVNO .ZASEBNOST JE PRAVICA VSAKOGAR.Pa kam smo prišli da bo moral učenec imeti kamero ko bo šel na wc.idiotizem brez primere

  • Avatar jezeran
    jezeran 14:51 07.november 2020.

    šolanje na daljavo je kretenizem. razlage nobene, snov namečejo in znajdi se. Predelaj in znaj. Učiteljem pobrati plače, ker tako ali tako ne naredijo nič

  • vzev 18:31 07.november 2020.

    Kaj tem se je totalno skisalo? Da bi moral učenec kazati svojo sobo? Za učenje so šole, ki so se gradile z našim denarjem in naj se šolarji učijo tam. In naj že enkrat za vraga prenehajo s temi kretenskimi ...prikaži več ukrepi. Hiše so privatne in zato nima učitelja kaj zanimati kakšno imam stanovanje. Mislim, da se vsem že malo blede od teh kretenskih ukrepov. In bi nam radi pobrali še tisto malo pravic, ki jih imamo.

  • Petea 17:30 07.november 2020.

    Nekateri otroci niti nimajo svoje sobe, oz. je soba v kateri sta/so postelje in se učijo v jedilnici. S kakšno pravico bo učitelj "vstopal" v stanovanje neke družine, sploh pa v omaro. Toliko o zaščiti naših otrok in o vseh ...prikaži več predavanjih varni na spletu.

    • Avatar Michel Franco HD
      Michel Franco HD 17:18 09.november 2020.

      Ne veste kaj nas še vse čaka. Vse to so pa dovolili generacija pred nami. Še hujše stvari prihajajo!!!! Kje je glas ljudstva?

  • expost 15:36 07.november 2020.

    Šolanje na daljavo je nekaj, kar postaja nova realnost tudi v podjetjih in ni nič slabega. Enostavno treba se bo prilagoditi. Socialne veščine pa lahko otroci krepijo drugje in po e-pouku, ne? Malce več optimizma, Jezeran, pa bo vse ok. ...prikaži več Mimogrede - imam dve šoloobvezni in se nič kaj ne pritožujeta. Nasprotno - še zanimivo se jima zdi.

    • asmas1965 18:32 07.november 2020.

      ne vem kako se jima bo zdelo zanimivo,ko jo bo nek učitelj opozoril,da ni pospravila spodnjic izpod postelje. To se zgodi vsakomur.Potem pa pridejo na vrsto razni hekerji ki ukradejo posnetke in to objavijo na spletu.NIKAKOR NE.V SOBO MOJIH OTROK ...prikaži več NIMA NIHČE VSTOPA BREZ DOVOLJENJA , če ni član našega gospodinjstva

    • Avatar Michel Franco HD
      Michel Franco HD 17:20 09.november 2020.

      Tako in nič drugače. Pa naštimat VGA kamere,ki so popolnoma dovolj za te e učilnice

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.