Slovenija /slovenija/komentarji-in-kolumne
49 ogledov

Nekaj gnilega je v deželi tej

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • drzavljan 17:35 15.julij 2012.

    Res je nekaj gnilega v tej državi. Vendar je avtorica članka povsem zgrešila vzrok gnilobe. To niso politične stranke ampak državljani. Ti volijo stranke, te pa so v svojih debatah samo ogledalo državljanov. ne gle de na to kaj Jankovičeva ...prikaži več stranka počne, jo bodo južnjaki podpirali; pa naj jankovič krade nastavlja barabina Jakliča ali karkoli. dokler bo južnjakom rihtal službe v javni upravi in socialna stanovanja ga bodo volili. Potem so tu Slovenci, ki so jim v socializmu oprali možgane in so nesposobni razmišljanja. Ti bodo volili Jankoviča ali SD. In našteto je velik del volilnega telesa. Slovenci so stalno nezadovoljni s politiko pa vendar volijo iste, če jim kdo ponudi alternativo so kot zombiji, ki nimajo s čim razmišljati. Bistvo je, da Slovenija nima intelektualne elite v neki ključni količini, ki bi lahko usmerjala javno mnenje. Intelektualce in podjetnike so po drugi svetovni vojni izgnali ali pobili. Ostal je zabiti delavski razred in točno tako se ta narod karakterno tudi o

  • drzavljan 17:36 15.julij 2012.

    Drugi del:karakterno tudi obnaša. Za povrh smo uvozili še 300.000 južnjakov, ki imajo po statističnih podatki 45% nedokončano osnovno šolo, 45% dokončano osnovno šolo in 5% celo več kot to !!! Razvite države iz celega sveta kradejo najperspektivnejše kadre, ...prikaži več same doktorje znanosti, mi uvažamo nešolane fizikalce, ki jim pote ko vse propade projugoslovansko usmerjena murgeljska peta kolona kupuje Vegradova stanovanja za 200.000 evrov, mlada slovenska družina pa živi pri starših ( in z enormnimi davki to plačuje ). Poleg tega je ta mlada družina imela izjemno uspešen mentalni tretma skozi izobraževalne ustanove, kjer so jim tako oprali možgane, da celo navijajo in neprestano po osamosvojitvi volijo ravno te komunistične mafijce, ki so jih tako rekoč uničili vsakega normalnega standarda. To se dogaja, da ponovim, ker je ostalo v Sloveniji samo neizobraženo delavstvo ( govorim v povprečju ), ki jim nikoli ni bilo jasno kaj se dogaja. Da ne omenim kako so to bogo naivno malenkost hribov

  • drzavljan 17:36 15.julij 2012.

    Tretji del: naivno malenkost hribovsko zabito ljudstvo komunisti nategnili s tako imenovanim "nacionalnim interesom". Te izgube se je sedaj začelo pokrivati iz žepov državljanov in počasi se je redkim izjemam začelo svitati kaj se je v resnici dogajalo. Na ...prikaži več žalost je že prepozno.Torej, za to situacijo v kateri smo je kriv narod sam, politiki so samo njegovo ogledalo.

  • Lavdan 18:42 15.julij 2012.

    Brcnil si mimo s to tvojo teorijo. V Sloveniji bi lahko zaprli vse gradbene in še marsikatero drugo firmo, če nebi bilo južnjakov. In pri tem politika nima nobene zveze, zato ne vem zakaj mešaš vse skupaj.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.