To itaq sam pr SDSovcih mozno 😂😂😂 se dobro da mu JJ ni reku da more skocit, k drgac bi se skocu 😂😂😂 in pa ta ki je mel tavec za povedat o referendumu kako so zmagal in oh in… ...prikaži več sploh…taki ljudje ponavadi ne nacrtujejo svojih samomorov 😂😂😂 ljudje oz 🐑 boste res na prihajajocih bolitvah volil take neuravnovesene? 😂😂
In taki bi nam radi vladali. Ljudje zberite se in na naslednjih volitvah vsi na volitve, da to izvolitev preprečimo razen seveda tistih 20% janšističnih fanatikov in temu podobnih kateri bodo v vsakem primeru za takšne.
No ni pri SDS edini, ki se mu je odpeljalo... Je pa prvi, ki si upa javno priznati, kar zasluži pohvalo... Če drugega ne za performans patetikus na viškus!
neznani storilec ga zvleku na streho in tja zapru! Tko ko Grimsa k je nekdo kao pljunu! Ah ja beeee beeee beeee sam ni hudic, da mu nebodo podelil dodatka h pokojnini za ta kulturnodramaticni vložek!
To da je Grimsa nekdo pljunil verjame 100 posto , kajti ko sem ga jaz videl na Kmečkem sejmu v Komendi , sem ga hotel razbiti , sam je bilo preveč njegovih na izobraževanju !
Ali je pozabil vzeti tablete ali pa vidi okoli sebe toliko nedoslednosti, da mu še tablete več ne pomagajo. Kakor koli, želim mu ozdravitev ne pa povratka v politiko.
Govori se, tudi forum to potrjuje, da če želiš ostati v skrivnostni kultni prostozidarski skupini v špici SDS, moraš pač opraviti zadane nevarne naloge, drugače se ti lahko zgodi, da te najdejo v Zlatoličju. Pa saj je to tema vseh… ...prikaži večh filmov o skrivnostnih zgodovinskih kultih.
To itaq sam pr SDSovcih mozno 😂😂😂 se dobro da mu JJ ni reku da more skocit, k drgac bi se skocu 😂😂😂 in pa ta ki je mel tavec za povedat o referendumu kako so zmagal in oh in… ...prikaži več sploh…taki ljudje ponavadi ne nacrtujejo svojih samomorov 😂😂😂 ljudje oz 🐑 boste res na prihajajocih bolitvah volil take neuravnovesene? 😂😂
ja točno take bomo volili, pa še orožje jim bomo priskrbeli, da bo pokal k pr norcih...
Soljatar, a kar med seboj se boste.
pri taki uravnotezenosti vam bo orozje pomagalo sam pri samomorih hahahahahha beeee beeee moj moj jopic in zaprt oddelek kliče! hahahahhaha
Evo sam 10 komentarjev nižje , pa je že injekcija Jerneju popustila !
Idioti, mogoče je pa tebi prijela, kaj toliko paničariš.
In taki bi nam radi vladali. Ljudje zberite se in na naslednjih volitvah vsi na volitve, da to izvolitev preprečimo razen seveda tistih 20% janšističnih fanatikov in temu podobnih kateri bodo v vsakem primeru za takšne.
Janez ne tega delat, pojdi raje spet na Triglav....
a zavarovalno polico vnovčiti? Hja, a so uvedli novo storitev....
Ne more , je v njej odštet suicid !
Kdo to voli?
25%
20% isto zblojenih,
Ups, ni Janez, je pa Hojvik , ta drugi psihopat, ostali so preveč zavaljeni da bi lahko prišli na streho...
To je reklama za včlanitev v sds stranko.
Če bi skočil bi potrdil domnevo, da so rumeni posranci na....trdih drogah!
Hja, misli, da je angel...no šel bo k...hudiču!
No ni pri SDS edini, ki se mu je odpeljalo... Je pa prvi, ki si upa javno priznati, kar zasluži pohvalo... Če drugega ne za performans patetikus na viškus!
Zvečer bo Puklastii sklical tiskovko in oznanil: Farani, glejte kaj nam delajo...po krivosodju še krivoferendje...
neznani storilec ga zvleku na streho in tja zapru! Tko ko Grimsa k je nekdo kao pljunu! Ah ja beeee beeee beeee sam ni hudic, da mu nebodo podelil dodatka h pokojnini za ta kulturnodramaticni vložek!
Takoj ko Puklasti pride na oblast...
To da je Grimsa nekdo pljunil verjame 100 posto , kajti ko sem ga jaz videl na Kmečkem sejmu v Komendi , sem ga hotel razbiti , sam je bilo preveč njegovih na izobraževanju !
Ali je pozabil vzeti tablete ali pa vidi okoli sebe toliko nedoslednosti, da mu še tablete več ne pomagajo. Kakor koli, želim mu ozdravitev ne pa povratka v politiko.
Ravnokar v Polju: Ste vi poslanec? Ne, posranec...Zakaj ste šli na streho? Iskal sem goloba...
Ste član...? Ja, S(D)S...Aha, pol je to razumljivo! Veste, ko poslušate vodjo sekte Puklastega se vam sfuzla...naravni proces....
Tud injekcije v Polju ne pomagajo , evo Jenej 65 je dokaz ! Popustijo takoj po prvem napisanem komentarju !
Kdor ne skače ni Slovenc
Vest ga peče, ker je tako grdo lagal pri referendumu.
Jep, tisti beli prašek, ki ga šmrkajo, je pa res ena huda jeba !!
Da bo skočil? Saj ni nor! Ups, kaj bo rekel Puklastii? Krivo ferendje....
Pa skoči če maš jajca.
A Jajota še ni tam? Sam vprašam...
Kdaj si pa nazadnje Jajota vidu v parlamentu?? Mi mu sam plačo dajemo, da tam sedi njega pa nikjer...to je pa to!
Govori se, tudi forum to potrjuje, da če želiš ostati v skrivnostni kultni prostozidarski skupini v špici SDS, moraš pač opraviti zadane nevarne naloge, drugače se ti lahko zgodi, da te najdejo v Zlatoličju. Pa saj je to tema vseh… ...prikaži večh filmov o skrivnostnih zgodovinskih kultih.
Sedaj je postal dosmrtni član treh SDS zblojenih: Grimasa, Mahnič in Koprive! Na čelu je Čelavi!
Celoten S(D)S bo jutri pred Poljem skandiral: krivoendum, krivoendum!
Postavlja se ligit vprašanje: so ga prepeljali v zasebno ali javno ustanovo? Glede na to, da se S(D)S prizadeva za zasebno zdravstvo....
Nova roba zmerej prinese težave in drugačne simptome!!