Gospoda ministra sem gledal na Nora24 in sem bil zelo pozitivno presenečen, sedaj imam pomisleke. Vem kaj gledajo bodoči prvošolci, pa mislim, da bo marsikatera ustava obležala na kakšni kletni polici, ali pa tudi morda bog ne daj po veliki… ...prikaži večliki pomoti v smeteh, pa tudi nekaterim zastavam se verjetno ne bo godilo dosti bolje. No saj se verjetno motim, pa vendar...Po tihoma - bolje bi bil brezplačen link na poučne vsebine.
Ravno to je manjkalo prvošolcem, čeprav ne znajo brati, Slovenija pa rabi milijone izdatkov za selitev ministrstva in za " ustave"..... Cigler je dobil nov avto, ki mu ga bodo podarili, Matoz ima novo najdražjo pogodbo o nakemu službenega avta....
Morda bi pa bilo več efekta od te vlade , če bi bil premier prvošolček in tudi predsednik DZ prvošolček. Ne glede ali bi bilo več efekta ali ne , škode bi bilo enormno manj kot pa jo bo naredila… ...prikaži veča ta ukradena greznična vlada ( upam pa da se je prej znebimo) v 4 letih.
ok. a so tile otroci vsi sirote. imajo mamico in atija ( no nekateri 2 atija ali 2 mamice ) in to bo ravno pravšnje branje za te očije in mamice namesto pravljice o janku in metki ali pa o… ...prikaži več o rdeči kapici. in ker so otročaji pri teh letih zelo firbčni bodo z veseljem zahtevali razlage o prebranih členih. jest bi celo zahteval da otroci v začetku oktobra začnejo podajati poročila- pa da vidimo kolk znajo brat ta stari. in kolk soli imajo da kaj razložijo mladcem ne samo aplikacije na mobilcu.
Lepo bi bilo, da bi si minister podrobno prebral ustavo , in bi prišel do spoznanja, da imajo otroci pravico do otroštva; da otrokom vsiljuje nekaj, kar jim v tej obliki nič ne pomeni. Najprej jim naj zagotovijo normalen potek… ...prikaži več pouka/potrebščine, učitelje in lastni zgled spoštovanja, prijateljstva, medsebojne pomoči...
Dvomim, da je ustava vsem politikom temelj delovanja. Moj Bog, hvala ti, da sem na drugem koncu življenjske krivulje.
No, namesto pravljic ob večerih pa branje ustavnih členov ... tudi odlomki iz Biblije bi prišli prav in čisto naraven pogovor o minulem dnevu. Tako bomo vzgojili zavestne, vestne, etične, empatične bodoče politike, ki jim bodo korupcija, laganje, poneverjanje španska vas. Bravo. :D
Bedak. Ogromno otrok pa je, ki jim težko kupijo šolske potrebščine. O tem sociolog ne razmišlja.
Gospoda ministra sem gledal na Nora24 in sem bil zelo pozitivno presenečen, sedaj imam pomisleke. Vem kaj gledajo bodoči prvošolci, pa mislim, da bo marsikatera ustava obležala na kakšni kletni polici, ali pa tudi morda bog ne daj po veliki… ...prikaži večliki pomoti v smeteh, pa tudi nekaterim zastavam se verjetno ne bo godilo dosti bolje. No saj se verjetno motim, pa vendar...Po tihoma - bolje bi bil brezplačen link na poučne vsebine.
Ravno to je manjkalo prvošolcem, čeprav ne znajo brati, Slovenija pa rabi milijone izdatkov za selitev ministrstva in za " ustave"..... Cigler je dobil nov avto, ki mu ga bodo podarili, Matoz ima novo najdražjo pogodbo o nakemu službenega avta....
Lahko bi jim dali tudi Mein Kampf ali pa kakšno knjigo od Janše Okopi al kaj je že bilo....
Ali so jo natisnili tudi v albanskem jeziku ?
Morda bi pa bilo več efekta od te vlade , če bi bil premier prvošolček in tudi predsednik DZ prvošolček. Ne glede ali bi bilo več efekta ali ne , škode bi bilo enormno manj kot pa jo bo naredila… ...prikaži veča ta ukradena greznična vlada ( upam pa da se je prej znebimo) v 4 letih.
ok. a so tile otroci vsi sirote. imajo mamico in atija ( no nekateri 2 atija ali 2 mamice ) in to bo ravno pravšnje branje za te očije in mamice namesto pravljice o janku in metki ali pa o… ...prikaži več o rdeči kapici. in ker so otročaji pri teh letih zelo firbčni bodo z veseljem zahtevali razlage o prebranih členih. jest bi celo zahteval da otroci v začetku oktobra začnejo podajati poročila- pa da vidimo kolk znajo brat ta stari. in kolk soli imajo da kaj razložijo mladcem ne samo aplikacije na mobilcu.
Lepo bi bilo, da bi si minister podrobno prebral ustavo , in bi prišel do spoznanja, da imajo otroci pravico do otroštva; da otrokom vsiljuje nekaj, kar jim v tej obliki nič ne pomeni. Najprej jim naj zagotovijo normalen potek… ...prikaži več pouka/potrebščine, učitelje in lastni zgled spoštovanja, prijateljstva, medsebojne pomoči... Dvomim, da je ustava vsem politikom temelj delovanja. Moj Bog, hvala ti, da sem na drugem koncu življenjske krivulje.
So pa že boljš laptopi, ki stojijo v skladišču
Rončevičič je dobil idejo od žene Tajke.... Kdaj pe bomo dobili... kamasutro...
No, namesto pravljic ob večerih pa branje ustavnih členov ... tudi odlomki iz Biblije bi prišli prav in čisto naraven pogovor o minulem dnevu. Tako bomo vzgojili zavestne, vestne, etične, empatične bodoče politike, ki jim bodo korupcija, laganje, poneverjanje španska vas. Bravo. :D
pozabila si na konficija in koran
Doroteja D piše sarkastično.🫣
ja seveda, samo kdo straži stražarje - oziroma kdo bere staršem pravljice ?
BUTALCI do devetega razreda jo bodo znali na pamet, katere vi niti prve strani niste prebrali.
Ustava je zato, da se spoštuje ne pa deli kot politične bombone brez okusa.
Nepismeni Ender3 prvo je potrebno vedeti kaj spoštovat.
Kako se stopnjuje beseda nor? Nor, bolj nor, levičar.
Nor,bolj nor nor u pm ,desničar.
slovenski2, slovenski1, slovenski0