Ja pa boš. Pa kaj. Poleti menda ne kuriš. Maš pol leta čas, da to urediš.Ti je škoda dinarčkov a? Je treba novega passata kupit, da boš za 3,2 l/100km se vozu v mesto delat? Doba pa korenje… ...prikaži več in solatko gojil na svežem zrakcu a?
Ja pa boš. Pa kaj. Poleti menda ne kuriš. Maš pol leta čas, da to urediš.Ti je škoda dinarčkov a? Je treba novega passata kupit, da boš za 3,2 l/100km se vozu v mesto delat? Doba pa korenje… ...prikaži več in solatko gojil na svežem zrakcu a?
idiot leta!!!!!!!ne to so tiste osebe ,ki se svoje lastne sence boji.Manj žri hitro prehrano pa boš zdrav,pa še malo noge iz fotelja pa v naravo.Tukaj se gre predvsem zato,da bo nekdo,ki je blizu nekim uradnikom iz min.za okolja dobil… ...prikaži večl licenco za prodajo peči.Jaz jo bom zamenjal ko bo FUČ in nič prej.Pa še takrat jo bom kupil direkt v tovarni tako kot dosedaj.
Nekomu je v službi dolgčas, ker nima nič dela.
To je to, ko preveč "pameti" začne škoditi ;-\
Imam cenejši predlog, zamenjava ministrstva.
MK, a si ti malo degeneriran? Ti je mogoče zaškodil mestni sveži zrak? Malo si preberi tvoje komentarje... IQ na nivoju izpustov moje plinske peči.
Lopovi.Spet nas bodo prisilili v nekaj kar ni potrebno.
Oh, kako smo samozavestni! Boš videl, kako ga boš ti "povlekel" njim, če boš preveč pameten!
to pa ne bo držal ... kaj pa je na vasi bil zrak bolj onesnažen kot v mestih mal razmišljaj preden pišeš bedarije
Ta les je takšen odpadni les,,ki ni za drugo, kot za skurit.
Naj država peč kupi in kurjavo, do takrat bom pa v svoji peči kuril kar mi bo pasal.
čisto okolje je nepotrebno?! Hm. Prej bi rekel, da mi ne potrebujemo tebe. Idiot leta št. 2
Lahko mi ga samo povlečejo ali pa kupijo novo peč, če jim ta ne odgovarja.
Uh, si pameten. In zakaj se ne preseliš v vukojebino? Pamet ti bo hvaležna!
super. in povzročal raka vsem okoliškim otrokom. Čestitam. Idiot leta!
Ni ti treba hodit na izlet,če ti kaj smrdi,ker v mestih je tak zrak,da ti gre na bruhanje.
dal bi toplotno črpalko, pa ne bi rabil peči menjatavi. pa je nekaj bi za dober zrak naredil
idiot leta!!!!!!!ne to so tiste osebe ,ki se svoje lastne sence boji.Manj žri hitro prehrano pa boš zdrav,pa še malo noge iz fotelja pa v naravo.Tukaj se gre predvsem zato,da bo nekdo,ki je blizu nekim uradnikom iz min.za okolja dobil… ...prikaži večl licenco za prodajo peči.Jaz jo bom zamenjal ko bo FUČ in nič prej.Pa še takrat jo bom kupil direkt v tovarni tako kot dosedaj.
Večino vaših korenčkov so že zamenjali uvozniki. Tako da se malo vzdrži svoje lastne (ne)pomembnosti, ki ni več noben faktor v naši družbi.