Slovenija

Video: Neverjetno, kaj si je privoščil voznik čolna pri Portorožu

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • alojz73 22:16 04.julij 2026.

Tega idiota se da dobiti,kakšna kazen 1200 €,odvzem čolna njega pa v zapor.Prav pred leti je en idiot do smrti razmesaril mojega znanca pred Bernardinom.Ko sem videl posnetek me je zmrazilo,ker prav na Fornačah je veliko kopalcev.

• jakec1575 22:20 04.julij 2026.

tega kretena je treba prefukat na mrtvo ime. to je kot da bi v centru mesta vozil 250 km/h. uradno naj mu vzamejo trajno dovoljenje in 10 jurjev kazni. Neuradno pa prefukat.

• R5ts6lrff 23:33 04.julij 2026.

Kje je policija , kje so odgovorne službe, prasec si zasluži da mu nekdo razbije gobec in čoln

• rd2dmk2 23:42 04.julij 2026.

ih kaj si je privoščil ? nič !!! ker ve da je v sloveniji vse dovoljeno- s avtodom direkt na obalo bohinskega jezera, pa v grmovje in ga ob neveihti še rešujemo namesto da bi mu nadeli lisice za lepši ...prikaži več plac požaga drevesa sredi kampa v šobcu in na pokljuko pride z avtodomom in tam sredi gozda že vlga jurčke vkozarce in in skrinjo. in mi , domačini ? ah kje pa - za mali bakšiš bi temu kretenu še plavalce podili iz vode. sicer pa- mogoče je pa kupil tisti pas morja in je njegov in lahk dela kar če.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.