Kitajska jajca. Kitajci s termičnim motorjem sploh ne znajo delat avte, pri električnih sta dobra samo baterija in programska oprema, ostalo je zanič. Tole je še slabše, kot original stara ruska Lada.
Rusofili kar v vrsto in kupite. Se kakšnega Moskvica ne pozabit prosim. Čakam, da bo skrajno leva vlada zamenjala Mercedese, Bmwje in Audije za Volče, hehe. Si predstavljate ptiča in konkurenco v Zaporozcu ?
Ender3, ponavljaš kot papiga, kako se nemško gospodarstvo razpada. Nemci so se vselej pobrali in se bodo tudi tokrat, se boš ti prej razpadel. Kitajci se bodo prej ko slej zaleteli v zid in jih ne poveličuj toliko. 95% Kitajske… ...prikaži več je zelo siromašne, naj poskrbijo najprej za te. Bogata so samo kitajska velemesta, ostali Kitajci imajo bolj malo od tega.
Če boste malo bolj raziskali, boste ugotovili da je to čisti kitajec. Samo znamka je lada.
Kitajska jajca. Kitajci s termičnim motorjem sploh ne znajo delat avte, pri električnih sta dobra samo baterija in programska oprema, ostalo je zanič. Tole je še slabše, kot original stara ruska Lada.
Lada NIVA je še vedno najboljši terenec na svetu.
Zate, ker si še v srednjem veku.
Najboljši je zelo relativna beseda. Jo je pa sigurno najmanj škoda za po terenu.
... če živiš v hribih brez novic o svetu !!
Ruska telebana, Ender in Luckyss že čakata v vrsti za nakup ruske gare.
Nova, pa že stara, ha, ha, ha...
Izgleda , da vsi rusofili še niso bili izgnani iz Slovenije !
Simpatičen in poceni avto.
Rusofili kar v vrsto in kupite. Se kakšnega Moskvica ne pozabit prosim. Čakam, da bo skrajno leva vlada zamenjala Mercedese, Bmwje in Audije za Volče, hehe. Si predstavljate ptiča in konkurenco v Zaporozcu ?
Za Volge...
In konkubino...
ta jetra še za na njivo niso dobra...
Zato pa imajo v ponudbi tudi Nivo za na njivo : )
Po moje se jim ne splača razvijati lastnih avtomobilov, ker ne bodo konkurenčni Kitajcem..Naj raje menjajo orožje za avtomobile..
Zakaj se sploh piše o tem? Rusija je v EU uradno država sponzorka terorizma, uvoz je prepovedan.
Komedianti!
podobna je daci logani...........oni ne bo nikoli konkurirali kitajcem posebej ne nemce.............
Kitajcem ne bo nihče konkurenčen. Ekonomija nemcev pa je v razsulu za to, ker so se odrekli cenenim ruskim energentom.
Ne skrbi ti za konkurenčnost nemcev, komunjara neumna.
@Puklastimiha Koliko ti plačajo za komentar in kje se prijavim? Hvala za odgovor.
Ender3, ponavljaš kot papiga, kako se nemško gospodarstvo razpada. Nemci so se vselej pobrali in se bodo tudi tokrat, se boš ti prej razpadel. Kitajci se bodo prej ko slej zaleteli v zid in jih ne poveličuj toliko. 95% Kitajske… ...prikaži več je zelo siromašne, naj poskrbijo najprej za te. Bogata so samo kitajska velemesta, ostali Kitajci imajo bolj malo od tega.
Slavko Križman, Dolanc me je naučil., he.
Vprašal sem koliko si plačan in kje se prijavim...me ne zanima kdo te je učil.
Kar priznaj, da dobiš postani burek za svoje ekspozeje. Meni vsaj dunajca s pomfrijem in solato plačajo .
Dobim, kar si sam z mojim delom kupim. Ti pa verjetno socialo izkoriščaš.