Slovenija /slovenija/crna-kronika

Danijeve zadnje besede: Poglej, kaj si mi naredil, konec je z mano

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • bobubob 11:56 02.julij 2026.

Neprišteven? Potem pa naj njegovo kazen nosi tisti, ki je dovolil, da tako neprišteven prosto hodi okrog. Kaj lepšega, ker mi ne daš denarja se mi bo zvrtelo do neprištevnosti in kdo ve kje bo končal moj žepni nož...

• Grunf 12:23 02.julij 2026.

O sojenjih in sodbah naših sodišč je v resnici škoda izgubljati besede. Zaradi mene morilskega klateža lahko tudi oprostijo, upam le, da bo naslednji, ki ga bo napičil, njegov odvetnik, ali pa kar sodnica. Je pa po drugi strani tudi ...prikaži več to le še en primer, kam pripelje sociala za vsakogar. Tistega, ki jo v resnici potrebuje in takega kot je ta, ki ne bi smel nikoli dobiti niti enega centa. Pa jo bo dobival še naprej.

• atamama 13:01 02.julij 2026.

Grunf, imaš kruto prav.... vprašanje je zakaj sodniki kvalificirajo pijanost in mamila za olajševalne okoliščine. Kot jih nekaj poznam morda zaradi družinskih razmer, ker njih otroci uporabljajo substance za ''olajševalne'' okoliščine..

• slovenski3 12:42 02.julij 2026.

To ni bil uboj na mah. Morilec je šel po nož in imel dovolj časa, da bi premislil in odstopil od namravanega umora. To je bil umor in ne juboj.

• graf 13:19 02.julij 2026.

krivosodje v vsem sijaju ...

• BenX 13:38 02.julij 2026.

Pa kaki zapor, žilo prerezat in v zemljo z njim...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.