Slovenija
295 ogledov

"Nihče k sebi domov migranta ni povabil brezplačno"

Komentarjev 44
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Zmago 09:28 23.september 2016.

Kak si pa prišel do leta 700 ??? Mislim, da štejejo nekje leto 1437.https://sl.wikipedia.org/wiki/Islamski_koledarammmmmpak .................... razlika se manjša, ker je leto pri njih krajše in se nam vsakih 33 let za 1 leto približajo ;-)))))No tudi mene ...prikaži več so doma imeli za malo "ta rdečega", se pa v resnici raje zanašam na "kmečko pamet".Begunec si do sosednje varne države, vse dokler se stanje doma ne umiri. Potem pa si že ......... krvoses gostitelju !!! če te niso sprejeli med se oz. se obnašaš kot vsi ostali državljani !!!

• janez 16:39 23.september 2016.

Kaj ni Hanžek rekel, da bi jih morali sprejeti najmanj 200000!?Hanžek, Luka, Violeta, ... Kam ste se poskrili?

• sprehajalec 16:58 23.september 2016.

Ma je, Zmago, na začetku so cvilili, pa reveži, pa pomoč, pa vojna. Ko se je iskristaliziralo stanje, zakaj se gre in kakšne gromozanske številke so v ozadju je bilo konec. tudi doma vzameš enega ubogega mucka k sebi na ...prikaži več dom. Vprašanje pa je, če bi jih vzel vseh sto iz soseske. Princip je isti.

• Janez Smodis 09:29 26.september 2016.

Za kaj bi jih pa kdo moral imeti zastonj in za njimi plačevati stroške ? Tudi če bi imel deset hiš ne bi sprejel niti enega .Če jih država in posamezniki tako zagovarjajo naj jim ponudijo svoja stanovanje in vile ...prikaži več in vile na morju .Da jaz vzamem v prazno hišo te divjake ne pismene in da plačujem za njimi elektriko kurjavo in komunalo po tem mi res nekaj mora manjkati v glavi .In na koncu ko odidejo mi vrnejo demolirano hišo in da še po tem renoviram na svoje stroške .Raje vse skupaj poderem kot pa da dam takim nesnagam

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.