Slovenija

Nika Kovač je zaradi afere z burgerji prijavila Logarja

Komentarjev 68
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dvaveč1 14:22 27.januar 2026.

vceraj sem bil edenveč, pa tinto, pa cigomigu, pa vcasih sem ender3 , to je takrat ko se me zablokirali kot ender2,, pa so me zablokirali kot mateja03, pa sem postal mateja04 ja vcasih sem eno vcasih sem drugo, samo ...prikaži večmo da vas jebem da se vi kregate med seboj, to mi je užitek, vcasih navijam za prevca, vcasih pa ne , vcasih sem slovenc .vcasih pa ne, sem pa dober ko kruh

mahatma2 15:02 27.januar 2026.

Permanentno si pa kretenski nedonošeni fetus.

• Janez_533 15:13 27.januar 2026.

Poišči si dobrega psihiatra. V resnici s takimi bebavimi komentarji je.eš sam sebe v glavo. Bolnik.

• Ender3 15:15 27.januar 2026.

dvaveč1 si v mentalni disocijaciji pa ne veš kaj bi bil..😂

• Jernej65 17:05 27.januar 2026.

Bipolarna motnja.

Dedi 14:30 27.januar 2026.

Ko pride na dan financiranje 8. marca s strani Soroša in še koga, potem lahko pričakujemo veliko veselico, ko se bo Nika oglasila zadnjič.

• Ender3 15:22 27.januar 2026.

Popreje bomo zvedeli od kje in koga vse se financira privatna stranka SDS. In, ko to izvemo bomo lažje odločali na volitvah. Janez ve, da se večine ne da podkupit..Posledično pa bodo druge obtoževali, da so jim pokradli glasove..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.