Jankovića bi samo inkvizicija prisilila, da bi priznal. Pri njem je vse zakonito, a ne pove kateri zakoni so to. Ne vem ali se drži bese ali omerte. V glavnem mu nihče nič ne more.
Slovensko sodstvo je majhen aparat, kjer vsak vsakega pozna in nihče si ne upa narediti ničesar radikalnega. Lažje je paragrafe in tolmačiti tako, da se za vse nekako izide, kot pa reči: Tole pa ni v redu, kolega !
Njegovi privrženci so enaki bedaki kot Janševi. Noben od njiju ni nič kriv, oba sta velika poštenjaka...itd. Skratka ovce!
Me sploh ne preseneča. Od Stožic naprej je blo kristalno jasno da ta človek ni normaln.
Zakaj Mladina ne porača o novih sumih nezakonitega ravnanja ljubljanskega župana Zorana Jankovića je ta zavit v molk. In to pri vseh medijih.
Zoki je bil za dober seks sposoben kupiti tudi pralni stroj svoje čase. Kaj češ, "muščina prava".
Jankovića bi samo inkvizicija prisilila, da bi priznal. Pri njem je vse zakonito, a ne pove kateri zakoni so to. Ne vem ali se drži bese ali omerte. V glavnem mu nihče nič ne more.
S kom je obkrožen se jasno vidi,samo bojim se,da ga ni posilila Svetlana Makarović.
Zmagovalka kar se tiče komentarjev je Kožuh Novakova: Jankovič je predober župan!!!Jo je zamikala vloga farmacevke?
Misliš SSDSS ov
Sedaj se bo pokazalo, kako dobro je policija opravila svoje delo.
Slovensko sodstvo je majhen aparat, kjer vsak vsakega pozna in nihče si ne upa narediti ničesar radikalnega. Lažje je paragrafe in tolmačiti tako, da se za vse nekako izide, kot pa reči: Tole pa ni v redu, kolega !
no, sedaj bo lažje.po denar bo kurirček jurček lahko hodil v burki.
Dej, Zoki priznej no da ti ga je poteglna aneda ...hehehe
To je en škis od babure. Vleče ekstremno penzijo in nateguje naivne penzioniste, ki nimajo niti za kruh in mleko. Gnoj od babe.
Se podpišem!
+++++++++++!
Saj jo lahko skrbi, saj jo komaj nosi. Od skromne delavske penzije, jo že ne bi imela.
Volivci bi morali odločati!Kateri volivci?Ljubljanski ? Z Rudnika?Pa nekaj Slovencev,ki so od njega tako dobili,kar so hoteli,v zameno za podporo.
+++++++++++++++++++++++++ :-)
Eni verniki so ti pribili minuse. Jaz sem ti + in še bi jih a več, kot 1x ne gre :-)
Pa dobro! Je kakšen ki bo pospravil tole rdečo drhal?