• Avto

Nore številke, tako na glavo so kupci pri nas obrnili trg z avti v enem letu

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    StarMačk 15:05 07.september 2026.

Logično, banke si od korone dalje tako rekoč zastonj od komitentov izposojajo denar, zato ti raje pospešeno vlagajo v zidovje in zapravljajo denar za nov pleh...

mahatma2 16:36 07.september 2026.

Imel sem željo kupiti električni avto. Vendar pri kateremkoli modelu ali znamki sem vprašal , nikjer nisem mogel dodati tovarniško homologirano kljuko za manjšo tovorno prikolico. Lahko bi jo dal v lastni režiji , vendar kakršnakoli okvara potem lahko izniči… ...prikaži več garancijo. zato sem se odločil za T-ROC in ni mi žal. Morda v bodočnosti , ko bova z ženo starejša bova kupila manjši e-avto brez kljuke za bližnje vožnje , prej pa brez kljuke sigurno ne

• rd2dmk2 21:58 07.september 2026.

no pa počakajmo na september ko ne bo več subvencij... in ukinejo počasi vse ugodnosti, kaj mislite da bo večno brez dmv in brez cestnine. in ker imajo ti ljubčki kWkot ima berač uši - bo spet ena diskriminacija -… ...prikaži več- al pa mogoče tud ne. mogoče se bo pa končno kdo med telin cerkvenjaki, ki ne verjamejo v zeleno prihodnost spomnil da je treba mal obdavčit levake, ki so nepremišljeno šli v nakup prihodnosti z davkom na težo vozila ali osno omejitev,, heheh

Dedi 17:01 07.september 2026.

Pričakovati je, da bodo Iranci s takim trendom še prosili, da ne zaprejo Hormuško ožino. Če bo šlo tako naprej bodo kmalu jedli kamenje in pesek.

• SlavkoKrizman 19:06 07.september 2026.

Boš povedal pozimi, ko bodo energenti za gretje tako dragi, da bo hudo. Aja vas ne briga...glavno, da sankcije delujejo kajne?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.