Bomo pričakali čestitke Janeza Hanu za izvolitev..? Pri izvolitvi Fajonove tega ni bilo..To bo prvi indic kam SD lahko gredo..Če se mene vpraša bi vsi vozili Kio..
grof, če ima človek svoje možgane in jih zna poleg tega še uporabljat v pravi smeri, ne rabi suflerjev, kvečjemu dobre sodelavce. Ker Han še ni bil na takem položaju, bomo kmalu videli kam se bo vse skupaj (od)peljalo.
Soglasje, zadnjo besedo, da je zmagal še en poslušni kader v SD, je imel Dušan Kumer,
Bomo pričakali čestitke Janeza Hanu za izvolitev..? Pri izvolitvi Fajonove tega ni bilo..To bo prvi indic kam SD lahko gredo..Če se mene vpraša bi vsi vozili Kio..
Na Janševem mestu bi ga jaz v rit brcnil. Oz. si niti tega ne zasluži.
Pa bo nehal mežikat, ko ne bo več kradel?
A je Janez dobil roko, ko jo je ponudil švarc pipanki? Ni je dobil. Zakaj bi zdaj on komunistom ponujal roko?
Čestitke! Prava oseba, ki stranki še lahko povrne ugled. Pa srečno...
Han je han, hvalili bomo, ko bo kaj hvaliti. Do sedaj je bil samo všečen retorik. Podobno kot Borat..
Han brez Frangeža, je kot igralec na odru brez suflerja, slaba točka je njegov iq Gallupov test je bil pod kritično točko
grof, če ima človek svoje možgane in jih zna poleg tega še uporabljat v pravi smeri, ne rabi suflerjev, kvečjemu dobre sodelavce. Ker Han še ni bil na takem položaju, bomo kmalu videli kam se bo vse skupaj (od)peljalo.
Samo,da ni Prdnik,skupaj z Žibretom,ti so povzpetneži,ki poslujejo samo s cashom.
Munja, ne bo ti treba čakat dolgo, odpeljalo, sprašuješ in kam, čist na kratko v P.M. Tukaj podpiram Enderja, ki je …. …….