Svet
468 ogledov

Novi ruski napadi na Ukrajino, življenje izgubila tudi 14-letnica

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dare326 10:02 04.september 2024.

    Ukrajinci imajo dnevno na celi fronti 2000 mrtvih, do sedaj okoli milijon. Rusi raketirajo vojaške cilje, predvsem tiste, ki so povezani z NATOom. To so vojaški "inštruktorji ", ki upravljajo z zahodno tehniko in so dejansko NATO vojska v UA. ...prikaži več Precej mrtvih med Poljaki, Nemci, Švedi. Propaganda izpostavlja otroke, ki so žal kolateralna škoda in posledica bivanja NATO vojske v urbanem okolju, v vojaških blokih in hotelih.

  • atamama 10:41 04.september 2024.

    Najprej bi morali ovaditi in aretirati s strani mednarodnega sodišča UA politike in poveljnike, ker imajo vojake skrite med civili in v stanovanjskih soseskah. Sram jih naj bo, vojaška šola poleg bolnice, kje hudiča so AI in vsi ostali? Ni ...prikaži več jih tako kot v Palestini. In novinarji? Sram vas bodi, najprej pljujete, redki objavite koliko Palestincev so pobili Izraelci tako za malico, direkt, civilov ali pa kakšen razred otrok. Sicer je vsaka žrtev preveč. Ampak eno je vojak na urjenju, drugo šola....

  • Nelaži 16:07 04.september 2024.

    kabala mafija se je preko vojne v Ukrajini nameravala polastiti ruskih bogastev in Rusijo razdeliti podobno kot Jugoslavijo v slogu; "To bo lahko" Rezultat je pa tak, da Black Rock, ki je večinski lastnik Ukrajine vsak dan izgublja milijarde dolarjev. ...prikaži več Milijoni žrtev z obeh strani je za njih samo kolateralna škoda.

  • Ender3 11:20 04.september 2024.

    Ruska taktika počasnega izčrpavanja očitno deluje. Opazovalec ima občutek, da se ničesar ne dogaja, dokler ne pride do popolnega zloma..In ta trenutek se neustavljivo bliža. Sodeč tudi po tem, da vlada Zelenskega razpada..

  • Avatar MS
    MS 15:26 04.september 2024.

    Število žrtev po ruski invaziji na Ukrajino sega v deset tisoče, beguncev v milijone, opustošenje Ukrajine se meri v stotinah milijard, milijardni so tudi zneski škode, ki so jo zaradi te vojne utrpele druge evropske države. Ne samo, da je ...prikaži več Rusija vrnila vojno v Evropo, priča smo izredno nevarnemu spodkopavanju evropskega varnostnega sistema, ki je našemu kontinentu omogočil eno najdaljših obdobij miru! Putin je navečje zlo nove dobe!

  • Jernej65 15:46 04.september 2024.

    Poblazneli Putin strelja vse povprek, ni mu več pomembno za žrtve, samo da se maščuje in ruši vse pred sabo. Povsod kjer se giblje so za njim samo mrtvi in ruševine. Za Ruse, ki masovno umirajo za njegove sanje o ...prikaži več Veliki Rusiji, se mu jebe. Naši rusofilčki mu pa ploskajo. Pa kaj če za vsakega mrtvega Ukrajinca umreta dva Rusa, samo da se zavzame požgana zemlja. Putinu in rusofilčkom ni mar.

    • Avatar Andrej42
      Andrej42 17:30 04.september 2024.

      Za enkrat je umrljivost še vedno višja na ukrajinski strani, in zato si ti v paniki ... revček bogi, tvoji Ukro-nacisti bodo izgubili in končno nehali prosjačiti za denar.

  • Avatar MS
    MS 12:52 04.september 2024.

    Genocid v Ukrajini se nadaljuje!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.