Tipično za to vlado. Samo, da se dela norce iz državljanov. Že pred meseci bi morali ukiniti vse te neumne ukrepe. Ne pa da jih še sedaj ne ukinejo. Čisto vse z maskami vred.
dragi moji, okuženi in smrkavi vi ste vsi dobrodošli v sloveniji, ma vas ne bomo testirali in vas morili, kar lepo prijehite.. nič nimamo proti če prneste virus, pa ga veselo delite okoli, ma ni frke..pa tud v karanteno ni… ...prikaži več treba več, saj ste navajeni da ste bolani , z gripo pa migreno pa vročino in še s čim hodil na šiht, no na šiht ne v službo v politiki, tam ste pa bili v bolniški stalno , ko je našlo se kakšno delo, ki bi se moralo opraviti z vašimi nežnimi rokicami.
Ukrepe bo Janša odpravil tik pred volitvami in se hvalil kako je uspešno premagal nevidnega sovražnika.
Na isti način ko je sam in golorok premagal celotno JLA, iz kleti.
In na isti način je FRanta premagal kultne borce SS divizije na Me Ni Na planini..
Po Klukec , veliki noriški kralj je spet politični povozil strokovno skupino. Kdaj boš sprevidel da si Janševa lutka.
njega to ne zanima, glavno da pokasira drobtinice
Tipično za to vlado. Samo, da se dela norce iz državljanov. Že pred meseci bi morali ukiniti vse te neumne ukrepe. Ne pa da jih še sedaj ne ukinejo. Čisto vse z maskami vred.
J. lud zbunjenog !
Kaj Pilatus ne vžge...za prelet zmage nad prazno blagajno in polnimi britofi ?!
fak of
Haha, norci. Tem je pa pecivo res močno poškodovalo možgane.
Cepivo tu nima nič ! Niso cepljeni z vseljenim nam civilom cepivom !
Najprej piskrbijo za tujce. Jasno. Kolaboranti.
dragi moji, okuženi in smrkavi vi ste vsi dobrodošli v sloveniji, ma vas ne bomo testirali in vas morili, kar lepo prijehite.. nič nimamo proti če prneste virus, pa ga veselo delite okoli, ma ni frke..pa tud v karanteno ni… ...prikaži več treba več, saj ste navajeni da ste bolani , z gripo pa migreno pa vročino in še s čim hodil na šiht, no na šiht ne v službo v politiki, tam ste pa bili v bolniški stalno , ko je našlo se kakšno delo, ki bi se moralo opraviti z vašimi nežnimi rokicami.