Slovenija

NSi in SDS zahtevata ustavno presojo: Ta prispevek je po njihovem nezakonit

Komentarjev 25
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 18:57 19.februar 2026.

Nepredstavljivo načrtno rušijo vse pobude in zakone trenutne vlade. Kontraproduktivno je vse, kar počnejo! In takšni nam želijo vladati.

• oneh 19:59 19.februar 2026.

Oh ender, eneder- kaj pa je osnovna naloga opozicije? Pa - a levaki pa ne želite vladati? Če ne, zakaj pol vladate? Če ja zakaj se vam pol zdi čudno, da to želi tudi kdo drug? Vem da ne boš ...prikaži večš razumel saj je toliko vprašanj mnogo preveč za prazen um levaka. In ker ste levaki taki bedaki pa imamo svobodo in levaki- 22 za taubija, da boste plesali še naprej.

• slovenski3 20:00 19.februar 2026.

Stokrat napiši z velikimi črkami: Živela SDS in Janša! Dol z levico in Golobom!

• Ender3 21:53 19.februar 2026.

Ja res, tako kot janšisti razumejo opozicijo je presedan. Od junija 2022 se maksimalno trudijo škodovat vladi in državljanom čez vse razumne meje..In treba jim je priznati, da jim celo uspeva. Ne zato, da bi nam bilo bolje temveč zato, ...prikaži več ker hočejo izničit napore trenutne vlade..

• 4krogci 19:04 19.februar 2026.

cakte...ugotovil so da po njihovem je placilo neustavno samo z aupokojence in popoldanske SPjevce....in to so cudezno ugotovil pol leta po sprejetju zakona o dolgorajni oskrbi...in cist slucajno en mesec pred volitvami.....joj joj spet ena SDS-NSi predvolilni bombonček!

• tlacan 20:13 19.februar 2026.

To so šparali za volitve. Upokojenci niso zanemarljiva volilna baza.

• Ender3 21:46 19.februar 2026.

Ja večina starostnikov ima Janšo za čudodelca. Čez noč uvede Zujf potem pa trdi, da nima nič s tem.

• jakec1575 19:13 19.februar 2026.

predvolilno politikanstvo. meni ni vsec da mi zazirajo prihodke, ampak ce dedki in babice placujejo 200-300 eur manj domove je to moj prispevek. ne jamram. kaj je ze janseva vlada naredila za upokojence??

• oneh 19:55 19.februar 2026.

lepo od tebe, da si to pripravljen plačevati. Zakaj p bi to morali plačevati tudi babice in dedki? V pokojninsko blagajno vplačuješ tako dolgo, dokler se ne upokojiš. Zakaj bi pa dolgotrajno oskrbo moral plačevati še naprej? Bo naslednji korak ...prikaži več uvedba prispevkov na pokojnino podobno kot na plačo? Saj ne pričakujem, da bodo levaki to razumeli zato pa so bedaki in imamo svobodo. Pa levaki- če še želite plesati pol 22 volite taubija.

• Ender3 21:44 19.februar 2026.

oneh Janšesku se je problem starostnikov lotil na drugačen način..V času korona krize je starostnike izoliral v DSO brez trijaže in potrebnega zdravljenja. Imeli smo nesorazmerno veliko po nepotrebnem umrlih v teh zavodih..Nihče ni odgovarjal za takšno početje.

• rd2dmk2 21:29 19.februar 2026.

glede na to da tukaj kometator komentira da delavcem prispevek plačuje delodajalec - ni čudno da folk voli desnico. šel sem še enkrat preverit mojo plačilno listo in tam je postavka prispevek za dolgotrajno oskrbo takoj zraven prispevka za zdravstvo ...prikaži večo in pokojnino in še lepo na vrhu prispevkov piše - plača delavec. če ne znate prebrat svojih plačilnih list, potem pejte v ljudsko univerzo tretji razred in se začnite učit brat. in bog obvaruj it na volitve- ker ne znate prebrat volilnega listka.

• DS 22:29 19.februar 2026.

To je čisto nepomembno, kdo uradno plača. Delavci dobimo neto + dodatke, razliko do celotnih stroškov delodajalca pa dobi država. Realno vse kar ni neto + dodatki plača delodajalec, saj on nakaže denar državi. Samo po drugi strani pa brez ...prikaži več da bi mi delali, ne bo kaj za plačati. Bruto1 in bruto2 je samo zato, da se država lahko odloči, komu bo vzela - delavcu, ko poveča davek na bruto1, da dobimo manjši neto, ali pa delodajalcu, tako da poveča prispevke na bruto1, da se poveča bruto2.

• DS 22:30 19.februar 2026.

In v teoriji, če prav vem, plača 1% delavec in 1% delodajalec.

• rd2dmk2 23:41 19.februar 2026.

hecno.. piše prispevki, ne davki, to so dajatve katere katere koristim sam- prispevki za mojo pokojnino, za moj ezdravstveno zavarovanje za moje zavarovanje v primeru brezposelnosti. to nisoi davki ki grejo za gradnjo cest, nakup tankov. a boste kdaj najdl razliko ?

• Jernej65 00:05 20.februar 2026.

rd2dmk2, 1% plačaš ti 1% plača delodajalec, skupaj sta 2% na tvojo bruto plačo.

• vojko444 19:38 19.februar 2026.

jojjjj......

• Ender3 21:38 19.februar 2026.

Si izgubil rdečo nit. Poiskusi pod drugim imenom..

• Pizdamaterina 22:42 19.februar 2026.

Je treba vzeti in dati doktorjem,ki so v času covida delali od doma in dobili ogromne dodatke.

Nika22 19:27 19.februar 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le zа e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i - www.sex21.fun

• slovenski3 20:01 19.februar 2026.

Za Golobovo vlado in koalicijo ne bo ostal kamen na kamnu!

• Ender3 21:35 19.februar 2026.

Glavno, da nebo treba krpat finančno luknjo prjatlu Brodnjaku iz NLB.

• tlacan 20:15 19.februar 2026.

Je pa tudi nekaj resnice v njihovi razlagi. Delovno aktivnim plačuje delodajalec. Upokojenci pa plačujejo sami, čeprav obstaja velika verjetnost, da dolgotrajna oskrba za njih ne bo dosegljiva, ker je ne nekateri ne bodo dočakali.

• Jernej65 00:09 20.februar 2026.

Dolgotrajna oskrba je namenjena ravno tem, ki jih ti omenjaš. Res pa je, da je nekateri ne bodo dočakali, saj smrt lahko udari tudi iznenada. Nekateri še penzije ne dočakajo, pa vse življenje plačujejo zanjo.

• indigoclaribel 19:22 19.februar 2026.

Če želite shujšati, se znebiti trebušne maščobe in učvrstiti trebušne mišice, se vam ni treba izčrpavati z dietami in vadbo v telovadnici. V dveh tednih sem se znebil pivskega trebuha in učvrstil trebušne mišice, moja žena pa je shujšala za ...prikaži veča nekaj kilogramov:- https://nub.ro/iems

• Ender3 21:37 19.februar 2026.

Kdo se želi skujšat. ? Vsak pameten rabi zalogo za morebitne hude čase..In veliko bolje je, da se ti lulja nego da te žulja..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.