Slovenija

Ob zaprtju s.p. ga je presenetil znesek, ki ga je moral plačati

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Kojak 08:10 02.maj 2026.

Bralec je lahko vesel, da ni dobil kazni ker je jedel burek na ulici.

• cigomigo 08:18 02.maj 2026.

Burek ni avtohtona jed v Sloveniji, in kot tako bi jo lahko jedli samo vskriti za 4 zidovi,,, To je nekaj takega kot če bi jedel svinjsko glavo na ulici v Iranu,,,Ode ti glava,, Popočnoma pravilno da je burekojedec dobil kazen

• Nevica 06:37 02.maj 2026.

Štiri leta smo imeli popolno lopovsko ciganijo na oblasti. Ljudje bodo nehali delati za druge, ker lopovščina postala enako "solidarnost". Levičarji vedno najdejo ustrezno izrazoslovje za svoje rabote. Vse se sliši pravično, dokler te ne doleti. In ljudje to izvolijo. Kdo je tu nor?

• rd2dmk2 07:19 02.maj 2026.

ajde nevica da vidimo kdo je tu nor? ali delavec na minimalni plači ki mora dati za tujo pokojnono 15% svoje minimalne palče ali veliki direktor ki mu od njegove bajne petmestne plače ne bo treba dati čisto nič za ...prikaži več pokojnino ? in to sam zato da ta velesposobni direktor ne bo odpeketal v tujino. kdo je tu nor ? verejtno si ena od tistih ki te te tako zelo rabimo tuki v SLO da ti celo penzijo plačamo. spoki se v USA te čakajo!!! dons !!! in ne seri več v sloveniji s svoji sranji ...

• gggg 07:51 02.maj 2026.

@rd2: tudi direktor plača prispevek za pokojninsko zavarovanje.

• tufik 08:09 02.maj 2026.

Ne vem kaj nakladaš nevica, govor je bil o prispevkih. Ni važno katera je vlada na oblasti prispevki se morajo plačati. Sem bil obrtnik 38 let in vem dobro kako to gre. Očitno tebi ne leži ne leva ne desna ...prikaži več ne srednja ne mala ne velika in ne vem kakšna vlada. Po mojem ti si vse samo, delavna nisi.

Garancija 09:00 02.maj 2026.

pred mnogimi leti ko sem zaprl sp so mi na občini določili,koliko sem še dolžen,so mi rekli toliko,in smo zaprli.Iz izkušenj sem zahteval potrdilo,da je vse poplačano,in glej ga zlomka se spomnijo čez pol leta da sem še dolžen recimo ...prikaži več danes 700 evrov.Pa sem jim pokazal potrdilo,in so rekli da so se zmotili.Če potrdila ne bi imel bi ziher moral plačati,tako je s to državno bando

cbever100 07:49 02.maj 2026.

Inovativno varčevanje z energijo. Prihranek energije zaradi lastno proizvedenega toka!--- https://e.vg/enero

• Plavi-mil 08:01 02.maj 2026.

Grem staviti, da si volili Goloba, ta ti je pa samo davke višal in te stiskal, upam, da si se streznil.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.