ma vikend bil pa zastoji na cesti pa policija in resevalci niso prsli dost hitro na cilj zaradi guzve hahaha .... seveda so preden so sli na pot v miru hladn pir do konca spil!
Zakaj? "Ob 16.47 nas je poklical očividec in povedal, da na cesti med Dolnjimi Ležečami in Famljami, pri letališču, ležita dva poškodovana mopedista s Tomosi," so sporočili s koprske policijske uprave." - to pomeni, da se je nesreča zgodila pred… ...prikaži več 16:47.
"Cesto so zaprli." -> pomeni, da so cesto zaprli, ko so prišli na kraj nesreč.
"Cesta je bila ponovno odprta ob 21.20." - tako da mi prosim razloži, zakaj bi še enkrat bral članek.
Nesreča dveh mopedistov se je zgodila ob 16;47. Cesto so pa odprli ob 21:20? Pa kaj ti se delajo norca?
To je žalostna zgodba o slovenski policiji .
ma vikend bil pa zastoji na cesti pa policija in resevalci niso prsli dost hitro na cilj zaradi guzve hahaha .... seveda so preden so sli na pot v miru hladn pir do konca spil!
Vzev daj preberi še enkrat članek!!!!
Zakaj? "Ob 16.47 nas je poklical očividec in povedal, da na cesti med Dolnjimi Ležečami in Famljami, pri letališču, ležita dva poškodovana mopedista s Tomosi," so sporočili s koprske policijske uprave." - to pomeni, da se je nesreča zgodila pred… ...prikaži več 16:47. "Cesto so zaprli." -> pomeni, da so cesto zaprli, ko so prišli na kraj nesreč. "Cesta je bila ponovno odprta ob 21.20." - tako da mi prosim razloži, zakaj bi še enkrat bral članek.
Udeleženca Tomosijade na Kalu.....lansko leto blo isto par "obnemoglih" v obcestnem jarku....
Kolesa in mopedi imajo prvo zavoro bolj za reklamo. Motorji pa zadnjo, ker prva dosti bolj prime. Torej kolesa in mopedi zelo slabo zavirajo!
Si po naravi tak ali si jedel kakšne čudne gobe.
Torej ni nihče šel po moji poti, da bi vedel o čem pišem? Pa srečno pot!