Slovenija /slovenija/jaz-porocam
25 ogledov

"Obup, namesto 90 km/h, nekateri vozijo 50 km/h"

Komentarjev 41
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Boschtjan Zupanchich 17:57 27.junij 2013.

Jaz Velikokrat vozim 55 iz Ljubljane do Kamnika, in 55 iz Kranja do Kamnika , ker Imam drugače Preveliko Porabo Goriva !!! Po Avtocestah pa 75 ! Naj državni paraziti znižajo cene goriv na Normalno, pa Bomo tudi Vsepogostejši meni ...prikaži več podobni Vozniki vozili- NORMALNO !!!!!!! Vse Dotlej pa, ko se plačuje delomrzneže iz povišanih cen goriv , pa bo šlo v tej bolani državi SAMO NAVZDOL !!! ! !!!

• depresija 18:09 27.junij 2013.

Mogoče bi se pa ti rajši s kolesom vozu, namest da delaš gužvo po celi Gorenjski? Al so tut plašči pa zračnice za kolesa zate predragi?? Oz. iz protesta bi lahko peš hodil, ane. In pa cena goriva je odvisna ...prikaži več res samo od državnih parazitov.. Vosu bo vosu ostal pa če mu na vseh področjih ugodiš! Ane, Bošta?

• astro123 18:12 27.junij 2013.

Se strinjam z ostalimi komentatorji...spravi se s ceste ko je za tabo avto. Pol se mora pa ves folk za takim bedakom vozit 70 km, ker na celi poti ni nobenega primernega mesta za prehitet. Neee, tega pa nebi nardil.

• Unknown 19:29 27.junij 2013.

120€ za prepočasno vožnjo ... zakaj potem ni še nihče dobil kazni na Soški cesti relacija Tolmin - Nova Gorica ... ko z slabih 90km/h prehitiš brez problema 6 avtomobilov ... ste dobili občutek kako folk vozi .. 48-55 km/h ...prikaži več po ravninah mislem .. če nabašeš kolono pa sploh za občutek .. Kanal - NG porabim 40 min ... ali še kaj več je pa 22km ...... LJ - NG porabim 65 minut je pa 105km ... pa vse po omejitvah

• speris 20:09 27.junij 2013.

no sej isto norimo na obali. Med "mesti" kjer je 90 ljudje vozijo 50.Ljudje tudi ne razumejo da ce je omejitev na kaksnem odcepu npr 70kmh po kriziscu se ta omejitev razveljavi.. nekateri pa se kar naprej pocasi..

• revizorka 21:06 27.junij 2013.

Boštjanček-ti si bolan v glavo!

• Boschtjan Zupanchich 21:15 27.junij 2013.

Drugače sem Jaz Btw Slovenski Zmagovalec v Drag Race, z Dvema Pokaloma Prvega mesta v svoji Kategoriji , Tko, da me Zelooo težko Ujameš, ko gre Zares !!! Ampak, Lenoba Parazitskega dela Naroda, je Ustvarila Tako Krizo, da sem prisiljen ...prikaži večen delati zastoje po Sloveniji !!!!!!! ŽAAAAALLL !!!!!!!

• astro123 21:19 27.junij 2013.

več kot očitno je to boštjan zupančič

• Boschtjan Zupanchich 21:19 27.junij 2013.

Vse To Dobro, Predobro Vemo, A Kaj, ko imam nad 60 Km/h tako povečano Porabo Goriva, da sem bil iz svojih Hudih Dirkaških navad Prisiljen se umiriti na "penzionerske" hitrosti . No, če bi parazitski del naroda nebil tako len ...prikaži več in delomrzen, potem tudi Krize Nebi bilo take, in bi se lahko NORMALNO Vozili po razluknjanih cestah . Tako pa moram sramotiti Celotno Državo z svojim Dirkalnikom, ki dela Zastoje po Celotni Sloveniji + Italiji + Hrvaški + Avs3ji !!! ! !!!

• Boschtjan Zupanchich 21:19 27.junij 2013.

Vse To Dobro, Predobro Vemo, A Kaj, ko imam nad 60 Km/h tako povečano Porabo Goriva, da sem bil iz svojih Hudih Dirkaških navad Prisiljen se umiriti na "penzionerske" hitrosti . No, če bi parazitski del naroda nebil tako len ...prikaži več in delomrzen, potem tudi Krize Nebi bilo take, in bi se lahko NORMALNO Vozili po razluknjanih cestah . Tako pa moram sramotiti Celotno Državo z svojim Dirkalnikom, ki dela Zastoje po Celotni Sloveniji + Italiji + Hrvaški + Avs3ji !!! ! !!!

• Lavdan 21:30 27.junij 2013.

Brez potrebe si s svojo pripombo izzval kup komentarjev. Voziš tako hitro kot zmoreš ti, tvoj avto in kot dopušča vozišče ter promet. In kaj narediš, ko na cesti Mengeš - Kranj voziš za kolesarjem ali traktorjem, a nasproti kolona. ...prikaži več. Izgubiš živce in ga preskočiš. Predlagam ti steklenico mrzle vode, da si občasno lahko ohladiš glavo. Pa srečno.

• mb 06:48 28.junij 2013.

tudi po mestih se cijazi.omejitev 50 folk pa sanja in vozi 30. smerokazov pa itak ne uporablja.tam ko je možno 70 pa 45 do 50. saj ne rabiš dovjati, ni pa potrebe ovirati drugihvozniška kultura in znanje ...prikaži več je v sloveniji na 0

• Jaka Marinšek 09:03 28.junij 2013.

po avtocesti 75 zaradi šparanja z bencinom. Ti si bolnik. Zaradi takih so tudi nesreče.

• nasha71 10:55 28.junij 2013.

haha, ja no, če ti tko pravš...Js pa mislm da si zafurstriran, in kot tak brcaš v temo... Ti pa povem sam to Od suhe krajine sem oddaljena cca 10 km pa še za 13 let si me postaral :) ...prikaži več sam tok, da ti obrazložim brcanje v temo :*

• nasha71 10:58 28.junij 2013.

ps kater kreten piše o dolencu( tko dolenc namreč reče), let mi quote u "dalejnček"????

• Boschtjan Zupanchich 17:59 27.junij 2013.

JA, DA SPLOOOOOOOH NE GOVORIM O LUKNJAH , ZARADI KATERIH IMA ŽE VSE ZGLOBE + AMORTIZERJE UNIČENE !!! ZARADI TEGA VOZIM ŠE TOLIKO POČASNEJE, KER DRŽAVNI PARAZITI DENAR ZA CESTE PORABLJAJO ZA PODPIRANJE LENUHOV-DELOMRZNEŽEV !!!!!!!!!!

• Boschtjan Zupanchich 21:23 27.junij 2013.

za vikend bom šel cijaziti tam čez z svojim ubogim zamorjenim Dirkalnikom, in upam, da nebo prevelike porabe , ... da nebom delal takih zastojev kot zadnjič, da me je bilo že ornk' sram, ... Taka Huda Dirkalna Raketa - ...prikaži več pa taaaaako penzionersko lezenje po cesti , ... še polži bi včasih bili hitrejši ... :-((

• Kristijan Chvatal Raco 23:00 01.julij 2013.

1. Nauč se slovnice2. Nauč se ločila uporabljat3. pejt v lekarno po ene 6 kil inteligence (za kake par dni bo zaleglo)4. kup si rolerje. Za kolo si preveč usekan

• pikijakob 16:45 13.december 2013.

kje pa piše da se moraš voziti skoraj pol manj? eno je prilagajanje hitrosti cestnim razmeram, drugo je pa oviranje prometa.

• pikijakob 16:47 13.december 2013.

hitrej se pelji, pa ne boš imel podvozja uničenega...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.