To ne velja za migrante na Kolpi ! Migrante pošiljajo čez mejo naj jih Slovenci pregledujejo .
Kakšna komedija! Brez dokumentov greš ekspresno čez. Čarobna beseda je AZIL!
In si spet evidentiran. Res jaka pridobitev za azilanta.
A ta kljukec ne ve, da migranti ne hodijo na uradne mejne prehode????? Bog se ga usmili, no!!!
munja lahko bi vedel, da število migrantov upada. Nora24tv tedensko objavlja statistiko. Kako, da kljukci tega ne veste..?
Saj se ga je usmilil, v Slovenijo ga je poslal za ministra !! Marsikje drugje bi pomival posodo.
Zakaj tega niso uvedli pred turistično sezono. Lepo bi popestrili selitev narodov.
Seveda to ne velja za ilegalce hahaha kr neki vse skupaj
Zopet terorizirajo navadne državljane, črni pa še vedno pridejo skozi in potem delajo za wolt in glovo.
Mi pa res NE znamo upravljat z državo....
Še dobro da so ukinili cestninsko na Brezovici, se mi ni treba več skenirati. Ma pa skenirajo vsakič ko grem v LJ in stojim pred kamerami zaradi zastojev.
Ker sedaj ni dovolj gužve...je treba narest še večjo...
Kaj boš sam osebno prizadet ?
Ja bom, vsakokrat, ko bom prečkal mejo.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
To ne velja za migrante na Kolpi ! Migrante pošiljajo čez mejo naj jih Slovenci pregledujejo .
Kakšna komedija! Brez dokumentov greš ekspresno čez. Čarobna beseda je AZIL!
In si spet evidentiran. Res jaka pridobitev za azilanta.
A ta kljukec ne ve, da migranti ne hodijo na uradne mejne prehode????? Bog se ga usmili, no!!!
munja lahko bi vedel, da število migrantov upada. Nora24tv tedensko objavlja statistiko. Kako, da kljukci tega ne veste..?
Saj se ga je usmilil, v Slovenijo ga je poslal za ministra !! Marsikje drugje bi pomival posodo.
Zakaj tega niso uvedli pred turistično sezono. Lepo bi popestrili selitev narodov.
Seveda to ne velja za ilegalce hahaha kr neki vse skupaj
Zopet terorizirajo navadne državljane, črni pa še vedno pridejo skozi in potem delajo za wolt in glovo.
Mi pa res NE znamo upravljat z državo....
Še dobro da so ukinili cestninsko na Brezovici, se mi ni treba več skenirati. Ma pa skenirajo vsakič ko grem v LJ in stojim pred kamerami zaradi zastojev.
Ker sedaj ni dovolj gužve...je treba narest še večjo...
Kaj boš sam osebno prizadet ?
Ja bom, vsakokrat, ko bom prečkal mejo.