Slovenija
9689 ogledov

Odlična novica za Janeza Janšo

Komentarjev 36
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Burja 20:05 22.december 2025.

Ne potrebujemo mi ne leve, ne desne.. Potreben je državni reset in novi temelji, brez političnih pijavk.

• Ender3 21:28 22.december 2025.

To podpišem brez razmišljanja 👍👏👏

• Slovenec2 21:59 22.december 2025.

Reset smo delali z Golobom. In kako se je obneslo? Ja, brez razmišljanja se daleč pride (sarkazem).

• bobubob 19:31 22.december 2025.

Odlična zanj, za Slovenijo pa precej manj. Smo bruseljski hlapci danes, smo bili včeraj in izgleda, da bomo tudi jutri.

• Ender3 21:39 22.december 2025.

Se moram strinjati. Smo kot hlapci rojeni in za hlapce vzgojeni..

• Slovenec2 19:11 22.december 2025.

Seveda je delo vlade neuspešno. Kaj so pa naredili? Uvedli so kup komunističnih zakonov, ki kaznujejo pridno delo in varčevanje.in veselo zapravljali naš denar.

• Ender3 19:38 22.december 2025.

Kakorkoli, prejšnja vlada je bila zelo uspešna z evtanazijo ostarelih v DSO. Pa tako veliko jim pomeni svetost življenja. Sramota tistih, ki so to dopuščali. Dobro je vsaj, da niso imeli poln mandat, ker bi tudi helikopterskega zastonj denarja zmanjkalo. ...prikaži več In bi Golobu postilli bančno luknjo..

• tinto 19:42 22.december 2025.

mahatma2 , jakec kakec in leonček pa kam so šle vaše mamice delati splave da je ta mazača delo tako slabo opravila, da ste se skotili kot NEUSPELI ABORTOSI, Ne samo da ste fizično poškodovani,, da ne rečem grdi vam ...prikaži večm m i mozak ne deluje,, Jaz bi na mestu vasih mamic tožil tisto mazačo za neodgovorno opravljeno delo in s tem zajebala vas uboge stvore

torolino 19:46 22.december 2025.

Holob se je oženil z bančno luknjo🤣🤣🤣

• Ender3 21:37 22.december 2025.

Torolino a misliš tisto po 2 jajotovi vladi 2014..Ko je skoraj morala EU trojka reševati bančno luknjo. Takrat tvoj ideološki sovražnik še ni bil na sceni.

• Ender3 19:20 22.december 2025.

A STA objavlja koliko anket javnega mnenja je v zadnjem času.Od vseh je ta najbolj pompozno naslovljena.Pogrešmo še anketo Parsifala.Javno mnenje je, da bi JJ z 22% plačanih in zvestih volilcev elegantno zmagal na volitvah.Ob predpogoju,da bi bila ta privat ...prikaži več stranka edine v DZ.Ostali naj bi ostali na pragu parlamenta. Tako si oni predstavljajo parlamentarno demokracijo. Problem je s kom bi se kregali, brez levičarjev pač ni pravih sovražnikov. Postali bi politični kanibali. 🐖Žanko pazi se..

• niloda 19:09 22.december 2025.

Kakšno presenelčenje - SDS voli 20-25% ovc in to je to. Čez to ne more it.

• Ender3 19:25 22.december 2025.

Malo para, malo muzike, čez ne gre..Zatorej so se SdS posranci v DZ odrekli božičnice. Vsak € prav pride..

• Puklastimiha 19:32 22.december 2025.

No. tepcki levuharski, kar se malo poplesite, potem pa vas za stiri leta caka bicikel !

• niloda 19:34 22.december 2025.

Puklastimiha - beeeee, Hitr v cerekev po svoje mišlenje

• tinto 19:40 22.december 2025.

mahatma2 , jakec kakec in leonček pa kam so šle vaše mamice delati splave da je ta mazača delo tako slabo opravila, da ste se skotili kot NEUSPELI ABORTOSI, Ne samo da ste fizično poškodovani,, da ne rečem grdi vam ...prikaži več m i mozak ne deluje,, Jaz bi na mestu vasih mamic tožil tisto mazačo za neodgovorno opravljeno delo in s tem zajebala vas uboge stvore

torolino 19:43 22.december 2025.

Neroda ti samo voli vola, ker si volek.🤣😂😅Sem mislil Nilo da..😂

• niloda 19:51 22.december 2025.

torolino - janša pa le ne bo novi mandatar - hehe

torolino 20:00 22.december 2025.

Neroda par špricarjev še stolčeš pa boš pokuril božičnico. Kaj dosti več ne pričakuj od holoba, ki te je kupil za drobiž.

• niloda 20:06 22.december 2025.

torolino - jaz nisem dobil božičnice, ker je ne potrebujem. Si bom raje masten dobiček izplačal, ki je sad samo mojega dela. Davek od tega bo šel pa za tvojo socialo. Ni za kaj.

• Puklastimiha 20:15 22.december 2025.

Sizbloda, si ze ocistil bicikl, in napolnil pnevmatike ?

• Ender3 21:19 22.december 2025.

Tinto 🖕 sem si tvoj post shranil, tako poživljajoč je, da ga jutri sporočim uredništvu. Tega umotvora se ne da spregledati..Naj o tem tudi drugi presodijo, če obstaja še kaj kulture komentiranja..

Leon 19:19 22.december 2025.

Odlična novica za Janšo je ,da lahko v Sloveniji volijo vsi polnoletni brez preverjanja njihovega psihofizičnega zdravstvenega stanja .

Sofija21q 22:33 22.december 2025.

Іščeš dеkle za eno noč💋? Dobrodošli - www.sex21.fun

• slavauk22 22:44 22.december 2025.

JANEZ JANŠA .....NAŠ HEROJ KUČANA NA GNOJ!

• tinto 19:40 22.december 2025.

pedder ender , jakec kakec in leonček pa kam so šle vaše mamice delati splave da je ta mazača delo tako slabo opravila, da ste se skotili kot NEUSPELI ABORTOSI, Ne samo da ste fizično poškodovani,, da ne rečem grdi ...prikaži več vam m i mozak ne deluje,, Jaz bi na mestu vasih mamic tožil tisto mazačo za neodgovorno opravljeno delo in s tem zajebala vas uboge stvore

• Kmodri_ 19:11 22.december 2025.

Kdaj bo v živo prenos križanja Puklastega? Roke na naslovni fotki so v pravem položaju! Samo povem....

• Ender3 19:30 22.december 2025.

Včeraj je bila na Planettv generalka..Tip je vedno na pravi strani..Najraje hodi po robu zakona, zvesti sledilci pa mu ploskajo ali pišejo komentarje..

• Facja 19:37 22.december 2025.

en je hodil po vodi, drugi po robu zakona...oba pa šarlatana

• Kmodri_ 19:57 22.december 2025.

Hja, Puklasti je že zajel vodo...je obsojeni vulgarnež....

• Kmodri_ 20:52 22.december 2025.

Prvi prizor: Puklasti dvigne roke in nagovori svoje apostole. Mah-nič, Grimasa, Zvera, Hojska, Koprivo in oznani: KRIVOSODJE me je večkrat križalo....čas je da nesem križ na Golgoto, no na Šmartno goro....da bom marca vstal...Hojsek se oglasi, a nisi Jansha in ...prikaži več mamca kresne Hojska po buči....

• tinto 19:55 22.december 2025.

pedder ender , jakec kakec in leonček -- neuspeli abortosi , politika ni tema za vas,,, Za vas je tema ---- kot je GOVNO , in to je v vašem dometu kajti to največ uporabljajo vaše mame v kuhinjah v vaši prehrani

• Ender3 21:26 22.december 2025.

Tvoj govor ni samo sovražen je primitiven in nekulturen..Normalen odgovoren človek tega ni sposoben objaviti..

• tinto 20:00 22.december 2025.

mahatma2 , jakec kakec in leonček pa kam so šle vaše mamice delati splave da je ta mazača delo tako slabo opravila, da ste se skotili kot NEUSPELI ABORTOSI, Ne samo da ste fizično poškodovani,, da ne rečem grdi vam ...prikaži večm m i mozak ne deluje,, Jaz bi na mestu vasih mamic tožil tisto mazačo za neodgovorno opravljeno delo in s tem zajebala vas uboge stvore

• Ender3 21:23 22.december 2025.

Če bo to uredništvo prebavilo ga bomo pa drugim odgovornim poslali v analizo..To je šlo daleč čez dopustno mejo pravil komentiranja in sovražnega izražanja..

Bozo53 19:43 22.december 2025.

Dobra novica bi bila, da je šiptarja "uzela magla"!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.