pa kaj ... volilci zadostujejo pogojem zakonodaje, ne razumeš pač demokracije in s tem ne razumeš kakšna je to oslarija, čeprav se na prvi pogled sliši OK. I am Sorry.
Kljub trudu nastavljenih ustavnih sodnikov Janša ni postal državnik. Ernest, skoraj 90% Slovencev meni drugače, In o vas, ustavni sodniki, imajo Slovenci tudi svoje mnenje. Ga poznaš, Ernest?
Ti spet čreva ven lezejo !! Ubožec !!
pa kaj ... volilci zadostujejo pogojem zakonodaje, ne razumeš pač demokracije in s tem ne razumeš kakšna je to oslarija, čeprav se na prvi pogled sliši OK. I am Sorry.
Kljub trudu nastavljenih ustavnih sodnikov Janša ni postal državnik. Ernest, skoraj 90% Slovencev meni drugače, In o vas, ustavni sodniki, imajo Slovenci tudi svoje mnenje. Ga poznaš, Ernest?
Črnogorac !! Ohladi se malo v mrzli vodi, to blagodejno vpliva na tvoje zakrnele koleščke !!
Tu je sedaj jasen dokaz čigavo je US.
Avstrijci dokazujejo krivdo, naši pa se pretvarjajo kot da je normalno da kriminalec lahko zastopa ljudstvo. Dobro je, vse je ok.
Če tebe kdo razume...
ti lepo beri moje poste in mi stiskaj pluse pa bo vse u redu
Mislim, da si me zamenjal z SDS-ovco.
Cerar ni nastavil ustavnih sodnikov, očitno pa je spisal darilno pogodbo za nemške posrednike.
Res je! V parlament STE izvolili skorumpiranega, prefarbanga nekdanjega komunajzarja. Lahko ste ponosni nase..
Jebeš to SSDSS- ovsko ljudstvo, lopovi izvolili lopova
ne...ne..motiš se
Kot da drugi pa niso prefarbani... -- prefarbano je ljudstvo- od bilo koga..!!!
Postavljeno od oblasti... posredno od ljudstva..
Ustavno sodišče mi je umaknilo komentar, tega tiposa tako močno sovražim, da bi mu .....ko bi spet "izplazil" tale grdi mali jeziček
post so ti zbrisali zato, ker nisi sposoben prebrati kodeks komentiranja...
komentiral sem naslovnico (odvzem mandata neustaven)
Selak, alejkum,mehraba
.to je zato, ker se obkroža St ranko, ne ljudi po Imenu in dejanju