Avto
32 ogledov

Omerzel neomajen: Drugi avto mora biti električen

Komentarjev 42
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jzzzze 14:21 04.marec 2014.

Se opravičujem, sem spregledal. To za nas hribce, ki ga NE uporabljamo za transport po mestu, ne velja: ''Drugi avto pri hiši, ki ga uporabljamo za transport po mestu, mora postati električen.''

• dragec 15:02 04.marec 2014.

Minister ni neomajen, oj je res mahnjen, daje izjave, da te kap in si misliš, ali ta oseba ima vse papirje?????

• JellyFish 17:01 04.marec 2014.

Se strinjam s tem, jaz ga imam že zdaj in je SUPER! Ampak, če bi bilo sprejeto kaj temu podobno, morajo pa urediti javni prevoz, kateri je v Sloveniji resnično na dnu!!!!

• McClain 17:22 04.marec 2014.

hohohoho, ce lahk sam servisiram vremenske hisice na avtocesti za 150.000 evrov na leto, potem si ga bom kupil, vsak let enga, dokler pa nas denar krades ti, je pa bolj higienicno da si sploh tih, ker tele izjave na ...prikaži več nivoju Erjavca so smesnica leta v EU

• renemario 17:52 04.marec 2014.

Tesla....jih je kar nekaj v parlamentu. Čista ne energija.

• Marko Slovenia 17:58 04.marec 2014.

haha, to je pa res isti razred

• Marko Slovenia 18:00 04.marec 2014.

100km zmore vsak, baterijo 80% hitro poniš v treh urah

• Marko Slovenia 18:00 04.marec 2014.

upravičit morajo teš6 !!!

• Marko Slovenia 18:03 04.marec 2014.

zgorela sta dva, tretjega preiskujejo. kolk je zgorelo bencinskih? vžig instalacije/accu/baterije ipd?

• Marko Slovenia 18:07 04.marec 2014.

pol pa zračunaj dobo baterije in ceno letno porabljenega bencina (pa manjšo registracijo itd...)...

• Marko Slovenia 18:09 04.marec 2014.

domače elektrarne na strehah so tudi sofinancirali, zdaj jih imamo pa davkoplačevalci na položnicah (nek dodatek za kao eko energijo) bullshit

• Marko Slovenia 18:14 04.marec 2014.

za naše ceste bodo kmal rabl hummerje :)

• Marko Slovenia 18:14 04.marec 2014.

ZAKAJ SLOVENIJA NE NAREDI SVOJEGA ???

• 4krogci 12:43 04.marec 2014.

Kako naj bo pri hiši el. avto ko pa oba z ženo vsak dan vsak v svojo smer prevoziva več kot 50km pa potem še nazaj?? pa popoldan otroke na dejavnosti? Ko bodo pa dovolil prodajo akumulatorjev kateri to brez ...prikaži več težav podpirajo (so že razviti ampak je naftni lobij premočan) in bom z enim polnjenjem lahko prevozil 1000km kot sedaj z nafto z enim rezervarjem potem se bomo pa pogovarjal lahko o nakupih el. vozil.

• 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 23:53 04.marec 2014.

Saj človek ne ve ali bi se ob taki novici zjokal ali pa plačal mašo za kakršne ministre imamo. Ideja ministra ne prenese kritične presoje in ne upraviči energetske. Ne samo da to ni prava pot ampak samo pot v ...prikaži več v brezno brez dna. Minister zgolj ima kalkulacije in voha biznis v prihodnje, seveda ne s strani dodane vrednosti ampak subvencij in davščin. Čisti lobistični projekt z znanimi obrazi pri koritu. Avtomobil za po mestu... bljek! Če je mesto potem je potrebno urediti kolesarske steze in predvsem javni promet, ne pa s pločevinkoti silit v gužvo. Kje ti je pamet?

• Rdečivrag 08:19 05.marec 2014.

Temu tipu se je res skeglalo. Kaj se pa ima za pogovarjat s Teslo in BMW, ja kdo bo pa to plačal? Tesla stane 100.000 evrov. BMW pa sploh nima električnega avto - vsaj v tem trenutku. Sicer ga pa ...prikaži več dejansko za normalen denar nima tako rekoč nihče - razen, če štejemo neserijske predelave, ki jih dela Pečjak (prešteješ jih na prste ene roke), ali pa povsem zabluzeno avanturo grupacije PSA z njenim plehnatim električnim malčkom za 30 K eur in nikakršno avtonomijo. Edina, ki bo po tej plati ponudila preskok v smislu avtonomije in cene, bo Kija z električnim Soulom in 200 km avtonomije ter hitrim polnilcem, ki bo omogočal, da avto napolniš v 30 minutah. Za povrh bo imel avto še 7-letno garancijo, ki se jo ne upa dati na baterije v tem trenutku skoraj nihče. Vse ostalo je kar nekaj, vključno s tako imenovanimi priključnimi hibridi, ki so prav tako dodelani in rafinirani kot 15 letni pubertetnik.

• 3ddfd6b2e80cc1fc0eaa6af8b78a605921e2dd16 11:48 06.marec 2014.

Omrzela podpiram. Tukaj tudi jaz vidim prihodnost. Ampak ne na vrat na nos. Mogoče za začetek brez davka na električna vozila.

• Kika 13:44 04.marec 2014.

Ma če me to ne spominja na tisto o 1000€ osnovnega dohodka za vsakega državljana... In še to, da ne zmoremo več kot ene vetrnice postaviti, da nam je fotovoltaika še čisti sci-fi, nam prav gotovo "govori v prid", kako ...prikaži več mi znamo elektriko delat. Znamo narodu pobrat milijarde za nuklearko, ki je bolj pase od pase.

• puys 14:11 04.marec 2014.

Predelava obstoječega avtomobila na elektriko stane 15.000 eur + delo za domet do 150km z enim polnjenjem. Če mi ta strošek financira država, si z veseljem predelam avto.

• patron 14:40 04.marec 2014.

bebo- minister, s tvojimi goljufimi prihodki si ga tudi jaz kupim.....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.