Ubogi Alen..kakor, da bi se na KZS delali norca iz njega! Hayes je res kvaliteten igralec ampak Omič si glede na odnos ne zasluzi da na KZS tako delajo z njim! Uporabijo ga samo za krpanje lukenj ko jih vsi… ...prikaži več drugi tujci po domače povedano z.ajebejo! Vsi tujci so odigrali samo po nekaj tekem in adijo..samo poglejte kako je bilo z Josh Nebom!!!! Alen je pa vedno dal vse od sebe! O Sloveniji govori kakor, da je njegova država in jo spoštuje! Ampak Slovenija oziroma KZS ga ne spoštuje! Sramota!!!!
Jaz bi KZS in še posebej Erjavcu in njegovemu ljubimcu Sekuliču naslednjič preprosto rekel adijo in se znajdite kakor se hočete! Samo na račun KZS ima Slovenija kar nekaj tujcev več s Slovenskim potnim listom! Očitno je, da če hoče… ...prikaži veče tujec naše državljanstvo naj se obrne samo na KZS in problem bo rešen! Državljanstva delijo kakor po tekočem traku!
Naj mi KZS odgovori..koliko tekem je Josh Nebo odigral za Slovenijo????
Državljanstvo je pa vseeno dobil..zakaj!??? Sram naj jih bo!!!!
Ubogi Alen..kakor, da bi se na KZS delali norca iz njega! Hayes je res kvaliteten igralec ampak Omič si glede na odnos ne zasluzi da na KZS tako delajo z njim! Uporabijo ga samo za krpanje lukenj ko jih vsi… ...prikaži več drugi tujci po domače povedano z.ajebejo! Vsi tujci so odigrali samo po nekaj tekem in adijo..samo poglejte kako je bilo z Josh Nebom!!!! Alen je pa vedno dal vse od sebe! O Sloveniji govori kakor, da je njegova država in jo spoštuje! Ampak Slovenija oziroma KZS ga ne spoštuje! Sramota!!!!
Jaz bi KZS in še posebej Erjavcu in njegovemu ljubimcu Sekuliču naslednjič preprosto rekel adijo in se znajdite kakor se hočete! Samo na račun KZS ima Slovenija kar nekaj tujcev več s Slovenskim potnim listom! Očitno je, da če hoče… ...prikaži veče tujec naše državljanstvo naj se obrne samo na KZS in problem bo rešen! Državljanstva delijo kakor po tekočem traku! Naj mi KZS odgovori..koliko tekem je Josh Nebo odigral za Slovenijo???? Državljanstvo je pa vseeno dobil..zakaj!??? Sram naj jih bo!!!!