Tvoja mama ja naredila veliko napako.Ko je rojevala bi morala ob poglodu na tvojo bolano glavico hitro stisnit skupaj noge.Vrjemi, nič nebi čutil, revež!!!!!!!!!!
Odslej boste vsi dobro živeli, dobivali regrese, 13, morda celo 14 plače, skratka vse bo super, Slovenija bo v letu dveh kot Norveška.?Namesto prve premierske dame Doktorice Urške pa dobite prvega premierskega moškega, nekega nepoznanega črnogorca.
stolp.ti si zrel za v polje..
Če tako misliš, pol si isti kot on: prevarant, lopov, izmikavt, ...
Tvoja mama ja naredila veliko napako.Ko je rojevala bi morala ob poglodu na tvojo bolano glavico hitro stisnit skupaj noge.Vrjemi, nič nebi čutil, revež!!!!!!!!!!
roksa,tvoja bi pa bolj naredila,če bi rodila meter drv,bi se vsaj malo pogrela revica.
pelji si urško domov,mogoče ti rane zaceli...
Sajko Sojka / danes, 19:00po čebuli ti iz ust smrdi in primitivizem te hrani
Kako dolgo krilo je imela Kresalka? E, ni ga imela - to jo je pokopalo!
stolp---tebe pa muči ženska pamet,pa saj so one bolj gospodarne kot mi
Ne, krasno se bom zabaval ob mandatu e vlade! Trpela bo na žalost Slovenija...
tudi jaz želim,da se ga znebimo
ne jaz imam svojega izbranega zdravnika drugje, ti ga pa le pojdi pogledat tja, samo pazi da te ne bo tam zadržal!
ti jih še meu nisi nikoli!
pasjejebcev tudi ne, veš?
Mar Ljubljančani ne znate več slovenščine?
No, protestniki bodo vsaj nehali Slovenijo zaje*avat. Pa takozvani kulturniki bodo tudi utihnili.
Si smrkec ali ata smrk! Oni so modri.
Odslej boste vsi dobro živeli, dobivali regrese, 13, morda celo 14 plače, skratka vse bo super, Slovenija bo v letu dveh kot Norveška.?Namesto prve premierske dame Doktorice Urške pa dobite prvega premierskega moškega, nekega nepoznanega črnogorca.
Bianco odstop! Pa v Severni Koreji se nam režijo!
Če je to šala, se vam ni posrečila. PS nima 5% podpore....
ti si mutiran sds-ovec...