Zgleda ! V SDS sem imel včljanjeno sorodnico , ki je končala zelo zelo visoko . Ko so bila na TV soočenja pred volitvami , povezane z glasovanjem po telefonih , je dobila od centrale SDS-a na službeni- državni telefon… ...prikaži večn , ciklo SMS obvestilo , da bodo soočenja in da mora glasovati za SDS-ovske govornike ! Pokazala mi je SMS , meni levičarju , brez komentarja , da sem se sam prepričal s kakšnim gnojem mora sodelovati !
Jebi se govno hunsko!
Zakaj še v svoji neumnosti ne dodaš-jebi se drugi tir in Luka Koper. Takšne uboge in zbegane misli delajo iz Slovenije siromaštvo!
Saj niso nori, da bi sodelovali s to levičarsko bagro.
Ja , da bodo lahko sodelovali s sebi enako bando , bodo morali pa ohoho še počakati !
Jebi se Orban - skupaj s hlapcem JJ
Zakaj še v svoji neumnosti ne dodaš-jebi se drugi tir in Luka Koper. Takšne uboge in zbegane misli delajo iz Slovenije siromaštvo!!!!!
Smuk, jebi se ti, Orban, šiptar, ..Gebels......SSDSS, pa udi II tir. Luko pusti pri miru
Zadrgni se, psihopat, boš rešen vseh muk.
Psihopat te je naredu (ali tvoj plešasti šiptar)
Ali tu komentirajo samo IJJ / SDS hlapci.
hlapec te je naredu...ko je naskoču sosedovo kuzlo...
ne, tudi butcem kot si ti je dovoljeno.
ŠIPTARSKA POSLA
Zgleda ! V SDS sem imel včljanjeno sorodnico , ki je končala zelo zelo visoko . Ko so bila na TV soočenja pred volitvami , povezane z glasovanjem po telefonih , je dobila od centrale SDS-a na službeni- državni telefon… ...prikaži večn , ciklo SMS obvestilo , da bodo soočenja in da mora glasovati za SDS-ovske govornike ! Pokazala mi je SMS , meni levičarju , brez komentarja , da sem se sam prepričal s kakšnim gnojem mora sodelovati !