Slovenija /slovenija/crna-kronika
273 ogledov

Osnovnošolci pretepli vrstnika, pediater napad prijavil policiji

Komentarjev 23
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Izudin 14:15 17.december 2014.

Seveda pa ni vse v vzgoji, črednemu nagonu itn. Veliko je tudi v genih. Jaz nisem nikoli prenašal krivic, po potrebi sem se vedno potegnil za slabotnejše, že v OŠ. Čeprav sem bil v družbi "elite", nisem dovolil, da se ...prikaži več bi nad komu izživljali. Res sem bil pa fizično med močnejšimi, zato so me bolj upoštevali. V prejšnjem komentarju nisem dokončal zadnjega stavka. Želel sem povedati, da ima posredno politika prste zraven. Začelo se je ž izbrisanimi, pa če greste prebirat komentarje bralcev na Demokracijo. Vsi Janševiki pjuvaju po vsem, kar je Balkansko in poveličujejo vse, kar je Germansko. Gaussova krivulja velja povsod, v vseh nacijah.

• Robert Gračner 07:29 18.december 2014.

Bravo Izudin!! Nebi se mogu strinjat bolj. Treba se je zavedat, da smo vsi v istem sranju, če bomo dovolil, da se ksenofobija razširi med folk še bolj kot se je že itak. Tudi sam spoznavam ksenofobe med svojimi ...prikaži več dolgo letnimi "frendi" in jih odjebavam po kratkem postopku. Veš v čem je pa največja fora, da se tudi in predvsem vi južno Balkanci delite med sabo. A je res tko težko dojet da smo samo ljudje neglede na vero, pedigre in druge nepotrebne vzroke za delitev. Tudi sam vzgajam svoje mulce v netolerantnosti do netolerantnih ter krivice in kar pike dobim, če slučajno izvem, da se kaj takega dogaja v razredu in da tamali niso posredoval in se postavili na stran tašibkega. Ja res je, vse se začne in konča v familiji. Srečno !!

• mph 13:35 17.december 2014.

Pravzaprav bi predlagal z bičem, ampak NE te otroke ampak njihove starše ali pa te, ki so odgovorni, da so takšni postali in jih pitajo z rasnim in drugim sovraštvom.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.