Slovenija
81088 ogledov

Ovdoveli očka: "Najbolj jo pogrešam, ko hčerkica zaspi"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • marta4 15:31 28.september 2024.

za spremembo spolov je na voljo denarja, kot ga hočete! Za pomagat človeku, ki je poškodovan na delavnem mestu ga ni. Me pa res zanima, kdaj nam bo dovolj takele politike?

• karantanc56 12:10 28.september 2024.

Kje so sedaj vsi ti nesramno bogati odvetniki, ki bi prevzeli pravni postopek proti podjetju in omogočili malo boljše življenje prizadetima, Očitno jim ni mar. Hvala Slovenija.

• Enzgg4 13:23 28.september 2024.

Tudi najboljsi odvetniki niso vsemogočni. Dvomim, da bi uspeli dokazati vzročno-posledično zvezo med tistim fasciklom in smrtjo nesrečne ženske. Piše, da je umrla zaradi povečanega srca, to pa ne nastane kar tako in kar čez noč. Običajno taksna stanja nastopijo ...prikaži več zaradi dalj časa prekomernega obremenjevanja srčne mišice, ki lahko nastopi zaradi razlicnih dejavnikov. Zelo pogosto zaradi hipertenzije. Nesrecna družina je imela pač smolo, nima smisla za to kriviti odvetnike. Mene bolj žalosti, da so

• Enzgg4 13:28 28.september 2024.

.. ti nesrečniki prepuščeni humanitarnim organizacijam namesto, da bi za to sistemsko poskrbela država. Za vse cigote in izkoriščevalce lukenj v sustemu se najde denar, tukaj, ko je res kriza, pa gleda stran. Žal je največ, kar lahko storiva ti ...prikaži več in jaz, da nakaževa kakšen prispevek društvu. Ni treba, da je veliko. 10, 20 eur je dovolj. Če nas bo takšnih par sto, se bo hitro zrihtala tista kopalnica in še za kakšno malenkost bo ostalo. Sam za te namene največkrat prispevam po 10€.

• marta4 15:29 28.september 2024.

za spremembo spolov je denar, za ostalo NE,pravijo na ZZZS. Banda navadna

• alen04 17:52 28.september 2024.

marta točno sem sem pisal po prebranem članku, kako je Simone Weiss sinek sedaj srečen, ker so mu luliko našili. Pizda, Slovenija zbira zamaške, denar, licitacije dresov in ostalo za Krisa, Julijo, Urbana....tudi za te reveže bomo zbrali. Medtem, ko ...prikaži več se izrodek spomne in pizdurinjo za kačona zamenja. Fak no, u penisu je cel svet, logike sploh ni več. Ja, tudi za ta dva siromaka bom nakazal, kam u kurac smo prišli????

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.