Avto

Peking nas je pustil odprtih ust, zdaj sledi za Kitajce težji del

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 08:27 01.maj 2026.

Avtor je pozabil napisati kako visoke so cene teh vozil. Osebno spremljam ID3, njega opremo in ceno. In za zjokati.... Za več opreme dobiš na kitajskem avto za 1/2 cene, ki je v Evropi. Zakaj neki? Carina, prevoz, pa le ...prikaži veče niso tako visoki? Ampak subvencioniranje domačih kupcev preko cene v tujini? Priznajmo, so zelo dobri strategi, kajne?

Garancija 09:33 01.maj 2026.

Uni stari prdci v bruslju ne vejo kaj se sploh dogaja,raje hodijo v bordele,da prostitutke ščijejo po njih,degeni jedni

Garancija 09:21 01.maj 2026.

Evropa živi na lovorikah starih časov,in se ne zaveda,da bomo kmalu mi sužnji kitajcev,vse se vrača vse se plača,kitajci se grejo drgovce že 5000 let,mi pa še zmaraj živimo v kristusovih časih

• Burja 10:57 01.maj 2026.

Kdo ve, morda se nam bo luštalo po času, ko ni bilo potrebe po "pametnem pralnem stroju, hladilniku, avtu itd". Namreč, poraja se vprašanje, kje je meja v kateri tehnologija postavi človeka v neumen položaj.

• rafo 10:35 01.maj 2026.

povejte to Ursuli fon der pra...in Kaji , mogoče še zelenemu , ki speljejo ves denar iz Evrope , kateri bi lahko bil namenjen za zeleni prehod in razvoj ,med drugim tudi avtomobilske industrije

karjola 07:28 01.maj 2026.

Evropa je stara kokoš ki niti za juho ni več

• ToSmJest 10:53 01.maj 2026.

S toliko presežniki se govori o teh kitajskih jajcih. Imel sem priložnost testirati 5 kitajskih jajc. Nekateri so me pustili dobesedno z odprtimi usti od presenečenja. Negativnega! Pa to so tehnologije, ki so bile pri nas aktualne pred 5-10 leti. ...prikaži več Kako morajo to prodajati danes? Ergonomija je bila pri vseh 5-ih čisto porazna. Tehnološke rešitve na meji ali zastarele. Edino cena je bila vabljiva, pa niti to drastično. Za bistveno boljšega korejca ali japonca bi odštel le dobrih 30% več.

• rd2dmk2 07:31 01.maj 2026.

prej je bila kvaliteta razlog, da ni bilo intera v nakupu, sedaj bo pa filozofija. ne maram bit suženj neumestne tehnologije ki me stalno posiljuje z nečim. resno mislite da so zasloni z instagramomom in UI napredek ? to je ...prikaži veče isto kot da greš v gostilno na hamburger, potem pa zaključiš z krompirčkom , kokakolo, donatom in milkšejkom. hamburger pa je izpadel.

• slavauk22 07:08 01.maj 2026.

dolker so električna vozila težka čez 2 toni ga niti ne pogledam birga me kaj ima v opremi.......zame so to tanki

• Suzana33 11:25 01.maj 2026.

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• 4krogci 08:29 01.maj 2026.

Kolk ste dobil placano za ta sponzoriran clanek??? Oh in sploh napred in waw wuw wiw….na koncu bo pa obstal zgolj in samo geely in byd v eu in zda…ostale znamke pa brez podpore,brez servisov brez nadomestnih delov…in polno razocaranih ...prikaži več kupcev! En srb si uvozil šaomija su7…avto oh in sploh … pa ga vec sraufa kot pa vozi…pa je svto nou!

• grega.prebil 09:29 01.maj 2026.

Če boste prebrali članek, piše, da ne bodo preživeli vsi. To je jasno. Pa tudi ne vsi evropski proizvajalci.

• Toma 09:39 01.maj 2026.

Seveda, to je osnovni zakonnaravnega zbora, najmočnejši/najpametnejši pohrustajo konkurenco!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.