al mi je, da ni zbral toliko poguma, da bi to, preden je stopil pred medije, v obraz povedal vsaj vodji poslanske skupine in ostalim poslancem''In ti AB, si res neka moralna oseba ane?!!
najlepse receno je prestop iz ene stranke v drugo ali drugace povedano borba za dobro placano brezdelje to je torej ze njegov 2 prestop in take osebe naj bi bile kredibilne nasploh v politiki saj bi bilo smesno a taksni… ...prikaži več in drugacni kvazi politiki so drzavo spravili v polozaj v katerem je sedaj ( to velja na splosno za vse te nase poslance vse od 1991 naprej) vazno je poskrbeti za svojo rit in vilfan je pac eden izmed njih skoda kot sportnik si je ustvaril ime kot politik se je podelal nanj
Enkrat igra za olimpijo, drugič za pimpijo. Nekam jezni ste, tako kot navijači košarke, fuzbala, rokometa, odbojke. Igralci so igralci, lahko prestopijo,če jim paše, ne vprašajo pa navijače in fan klube. Tako je. Biznis je biznis. Čisto preprosto, vse besede… ...prikaži več so odveč in v tej vročini se komaj splača tipkat.
Pa ima DESUS nov obraz. Navalite, VOLI.
poslanci dajo svoj glas v zameno za plačo. Glasovanje pa izbira šefe oz stric iz ozadja/ ospredja
BALANSERO - MENJA SUKNJIČE
A to so ga zato podkupil ker je en od poslancev zapustu SMC? Pač da ima koalicija isto število poslancev kot prej?
mnogo lažje je biti deputat, kot pa zadeti koš
no, tako se pa ne govori, kultura, kje ti je kultura v tej vročini
al mi je, da ni zbral toliko poguma, da bi to, preden je stopil pred medije, v obraz povedal vsaj vodji poslanske skupine in ostalim poslancem''In ti AB, si res neka moralna oseba ane?!!
In v SSDSS naj izvoli (ob predhodnem plačilu prispevka za morebitne sodne spor)
admin, zakaj me ne brišeš, nimaš časa, da bi še tole bral
E Pero črni Pero,drži se ti raje komentarjev na TV in košarkaške šple.Politiko pa prepusti Nisi ti za politika
Če bi se še držal ZAB, bi lahko kar pozabil na nadaljno kariero v politiki.
E pero,moj sivi Pero,drži se ti lepo DESUSA in Karrrlija,saj on uspešno balansira že cca 20 let
najlepse receno je prestop iz ene stranke v drugo ali drugace povedano borba za dobro placano brezdelje to je torej ze njegov 2 prestop in take osebe naj bi bile kredibilne nasploh v politiki saj bi bilo smesno a taksni… ...prikaži več in drugacni kvazi politiki so drzavo spravili v polozaj v katerem je sedaj ( to velja na splosno za vse te nase poslance vse od 1991 naprej) vazno je poskrbeti za svojo rit in vilfan je pac eden izmed njih skoda kot sportnik si je ustvaril ime kot politik se je podelal nanj
Alenka,ma goni ga v PM
Enkrat igra za olimpijo, drugič za pimpijo. Nekam jezni ste, tako kot navijači košarke, fuzbala, rokometa, odbojke. Igralci so igralci, lahko prestopijo,če jim paše, ne vprašajo pa navijače in fan klube. Tako je. Biznis je biznis. Čisto preprosto, vse besede… ...prikaži več so odveč in v tej vročini se komaj splača tipkat.
Ne samo menjal stranke še pobijal bi za stolčke.
Pa ima DESUS nov obraz. Navalite, volivci!
Ko mu bo zmanjkalo strank , bo pa nazaj v Olimpijo prestopu!
Katastrofa, vso kredibilnost je s tem pri meni (in še marsikomu) izgubil. Bljak.
hvala za minuse, tako pač je, kaj ste pa pričakovali, on je navsezadnje schauspieler, oz igralec, če še neveste