Če govoriš s prijateljico cele dneve boš prek kod slej izblekal kaj takšnega kar ne bi rabil. In če govori po telefonu ona pa sedi zraven… Ma ni da ni! Slovenska Jovanka!
Ni mi jasno kako je desnim to nenadoma postalo ultraproblematično glede na to da je javno znano da kegljata skupaj že desetletja in tudi "Ruska dača" ni nobena skrivnost. Predvsem glede na to da je tudi javno znano da se… ...prikaži več njihov šef, po pedigreju komunist, sestaja z izraelskimi udbaši, ki se vpletajo v naše volitve, poleg tega pa odkrito deluje za interese Izraela.
SdS KOMUNISTI se gredo totalitarizem. Dokler so v SdS v glavnem sami (bivši ?) KOMUNISTI in vzgajajo svoj podmladek v duhu komunizma, bo šlo samo še na slabše
No matuzale stare, bi začele zbirati podpise za ODSTOP pujse pepe, v tujini pišejo, da sodeluje z ruskimi obveščevalci, vas nič ne skrbi ????
Mahnič? Mah, nič...
Če govoriš s prijateljico cele dneve boš prek kod slej izblekal kaj takšnega kar ne bi rabil. In če govori po telefonu ona pa sedi zraven… Ma ni da ni! Slovenska Jovanka!
Ni mi jasno kako je desnim to nenadoma postalo ultraproblematično glede na to da je javno znano da kegljata skupaj že desetletja in tudi "Ruska dača" ni nobena skrivnost. Predvsem glede na to da je tudi javno znano da se… ...prikaži več njihov šef, po pedigreju komunist, sestaja z izraelskimi udbaši, ki se vpletajo v naše volitve, poleg tega pa odkrito deluje za interese Izraela.
Če sta non-stop skupaj kot rit in gate…
Mali tocno ve kam cilja odstaviti predsednicoin po ustavi jo nadomesti predsednik parlamenta.saj ni res da lahko lazitorba postane predsednik.
Mahnič je mahnjen.sramota za slovensko raso.stevanivič je tudi ruski vohun mahnič?
Koliko meriš z repom?
SdS KOMUNISTI se gredo totalitarizem. Dokler so v SdS v glavnem sami (bivši ?) KOMUNISTI in vzgajajo svoj podmladek v duhu komunizma, bo šlo samo še na slabše
Tudi jaz sem bivši komunist ker so me indoktrinirali kot Hitler JugenSS!
Jaz osebno nimam nič proti komunistom in bivšim komunistom. Me po moti, ko se prebarvajo v SdS in udrihajo po levakih, torej sami po sebi ???
Žalostno, da mora predsednica Republike Slovenije odgovarjati nekemu Mahniču! Tudi absurdno!
Janša pa lahko mirno sodeluje z izraelskimi špijoni, kot zaprisežen ''domoljub''.
V moji družbi se tud Rusi najdejo, a pol sem sovražnica Slovenije za Mahniča, sam vprašam.
jst se družim pa z ukrainci a pol sem rusofob?