Gospod Mahnič je še premil za skorumpirane komuniste ali levake kot se seda na novo imenujejo. Levaki so lenuhi in skorumpirani nedelavni ljudje. Poslal bi levake na goli otok in Hrvate prosil da se odpte delovno taborišče. Arbeotscht frei'
Slovenija je v kurcu,ko nam v parlamentu krojijo usodo takšni kot so Mahnić,Stevanović,Mijić,Kokot,Breznik...Boga Slovenija,kakšnen narod,da dopusti naplavitev takih politikov.
Ne le Mahniču, tudi meni in vsem Slovencem mora odgovarjati!!! Ona zastopa mojo drzavo, zato ne more biti predsesnica, če je, kot je velika verjetnost, izdajalka moje domovine!!
Preštej koliko korupcije imate, koliko obsojenih, koliko obtoženih.... ha,ha,ha najvidnejši Janša javno laže in vodi Mossad v SLO.... spokajte v Izrael.
SdS KOMUNISTI se gredo totalitarizem. Dokler so v SdS v glavnem sami (bivši ?) KOMUNISTI in vzgajajo svoj podmladek v duhu komunizma, bo šlo samo še na slabše
Toma, ne razlagaj pravljic! Nič te niso "indoktrinirali", ampak si veselo vstopil v Partijo! Tako kot Janša. Po svoji volji! Mene so prepričevali v dveh podjetjih, kjer sem bil zaposlen, pa niso uspeli! Čeprav sem po duši levičar, nisem imel… ...prikaži več nobene želje po vstopu v ZK. Kljub temu sem si zgradil solidno kariero, brez pomoči partije. In nihče mi ni zaradi tega metal polen pod noge.
Sedaj je trn v peti desnuharskim kriminalcem samo še demokratično izvoljena predsednica Nataša , ki je edini moralni politični svetilnik v Sloveniji , ki še deluje in je hudo moteč za trenutno ukradeno vladanje s strani plešastega komunajzarja . Verjetno… ...prikaži večno pa jim je v veliko pomoč tudi Black Cube in eden od ciljev te vlade je nameščanje svojih ljudi ,vključno s predsednico Natašo.
Pirc Musarjeva ni Slovenka in me je sram da nas zastopa v Svetu! Kaj je delala v Rdečem Križi! Samo slabo stvari. Sramoti mas prave Slovence po celem svetu. Takoj naj odstopi
No, tukaj si ga pa pihnil, za mene kdor krade rdečemu križu ni niti podrazno moralen, kvečjemu zelo sporen,da o sumljivih rabotah njenega moža sploh ne izgubljam besed!!!
mile90,a ti je že kdo odkrito povedal,da si bolan na možganih?Če ti še ni,ti zdaj jaz povem.Pa tudi tiste tvoje fore o lenuhih.Me pav zanima koliko je desnuhov na socialkah,ne bolanih,lenih.Veliko jih poznam,zato drži svoj umazani gobec!Marš na zdravljenje al pa v Izrael!!!
Legendarni poslanec Sajovic, trenutno iz Svobode, je dal vedeti, da napadi na predsednico pomenijo rušenje temeljev države. Če je predsednica res temelj te države, potem se bo zrušila sama vase.
irena213..... Pa ne samo da sodeluje z vohuni Black Cube , sodeluje tudi z največjima vojnima zločincema po drugi svetovni vojni. Z Netanjahujem in z Oranžnim. Če pa pogledamo v luči prihodnjega obiska predsednika parlamenta , potem si lahko mislimo… ...prikaži večmo kdo vohuni za Ruse
Vse si bodo izmislili in tudi kar no možno, da bi odvrnili pozornost ljudi od dela te vlade !. Ta vlada lčjub obljubam še ni nič pokazala, glede na mnenja pravnih strokovnjakov so zamočili, enako stroke za nadzor javnih financ.
Pomanjkanje kulture, slaba izobrazba, škodoželjnost, nevoščljivost domujejo pri SDS, zato imamo take komentatorje. Ne skrbi jih Janševa koripcija, njegova obsojenost, javno laganje... Tudi Stevo, ki je dvakrat kazensko obsojen in vodi parlament
Mahnič? Mah, nič...
Mali tocno ve kam cilja odstaviti predsednicoin po ustavi jo nadomesti predsednik parlamenta.saj ni res da lahko lazitorba postane predsednik.
Takojšni odstop Pirc Musarjevo. Sramoti nas vsepovsod po svetu. Še Putin njo ne obrajta, samo hlini se njemu
Gotofa je!
Torej Stevo jo nadomesti in gre takoj zatem v Moskvo 🤣🤣🤣
Mislim da bi Mahniča bilo potrebno konkretno strest, če še bo dolgo jezikal in lagal.
Gospod Mahnič je še premil za skorumpirane komuniste ali levake kot se seda na novo imenujejo. Levaki so lenuhi in skorumpirani nedelavni ljudje. Poslal bi levake na goli otok in Hrvate prosil da se odpte delovno taborišče. Arbeotscht frei'
Vas levake bi bilo vorenk strest. Neolikani levaki sram naj vas bo
Slovenija je v kurcu,ko nam v parlamentu krojijo usodo takšni kot so Mahnić,Stevanović,Mijić,Kokot,Breznik...Boga Slovenija,kakšnen narod,da dopusti naplavitev takih politikov.
Evo piše se Mile Bizjak. Kdor ga najde ga lahko spusti skozi prste. Ne bo nič škode.
E3 iz Metelkove, medicinski brat, potreben ročne obdelave.
Žalostno, da mora predsednica Republike Slovenije odgovarjati nekemu Mahniču! Tudi absurdno!
Neumnost pa taka.
Ne le Mahniču, tudi meni in vsem Slovencem mora odgovarjati!!! Ona zastopa mojo drzavo, zato ne more biti predsesnica, če je, kot je velika verjetnost, izdajalka moje domovine!!
A te zanima kdaj ma tardečo, če jo še ma 🤣🤣🤣
Mile Bizjak je janševec kdor ga še ne pozna.
Mahnič , Grims in (do"upokojitve tudi Hoivik ) so bluzatorji najvišje kategorije.
Bluzerji ste levaki, voliharji. Živeli bi na tuj račun
Preštej koliko korupcije imate, koliko obsojenih, koliko obtoženih.... ha,ha,ha najvidnejši Janša javno laže in vodi Mossad v SLO.... spokajte v Izrael.
SdS KOMUNISTI se gredo totalitarizem. Dokler so v SdS v glavnem sami (bivši ?) KOMUNISTI in vzgajajo svoj podmladek v duhu komunizma, bo šlo samo še na slabše
Tudi jaz sem bivši komunist ker so me indoktrinirali kot Hitler JugenSS!
Jaz osebno nimam nič proti komunistom in bivšim komunistom. Me po moti, ko se prebarvajo v SdS in udrihajo po levakih, torej sami po sebi ???
Toma, ne razlagaj pravljic! Nič te niso "indoktrinirali", ampak si veselo vstopil v Partijo! Tako kot Janša. Po svoji volji! Mene so prepričevali v dveh podjetjih, kjer sem bil zaposlen, pa niso uspeli! Čeprav sem po duši levičar, nisem imel… ...prikaži več nobene želje po vstopu v ZK. Kljub temu sem si zgradil solidno kariero, brez pomoči partije. In nihče mi ni zaradi tega metal polen pod noge.
Do polnoletnosti ne odgovarjam. Sem pa že pri 10-ih letih videl kako izgleda gnili kapializem v Švici. Štorija zaključena!
Toma bolje da ničesar ne odgovarjaš.
Mahnič je mahnjen.sramota za slovensko raso.stevanivič je tudi ruski vohun mahnič?
Koliko meriš z repom?
Z repom +5cm, kot Matija Maček 🤣😂🤣
Sedaj je trn v peti desnuharskim kriminalcem samo še demokratično izvoljena predsednica Nataša , ki je edini moralni politični svetilnik v Sloveniji , ki še deluje in je hudo moteč za trenutno ukradeno vladanje s strani plešastega komunajzarja . Verjetno… ...prikaži večno pa jim je v veliko pomoč tudi Black Cube in eden od ciljev te vlade je nameščanje svojih ljudi ,vključno s predsednico Natašo.
Pirc Musarjeva ni Slovenka in me je sram da nas zastopa v Svetu! Kaj je delala v Rdečem Križi! Samo slabo stvari. Sramoti mas prave Slovence po celem svetu. Takoj naj odstopi
Saj niste normalni. Svi marš v Polje na zdravljenje
No, tukaj si ga pa pihnil, za mene kdor krade rdečemu križu ni niti podrazno moralen, kvečjemu zelo sporen,da o sumljivih rabotah njenega moža sploh ne izgubljam besed!!!
mile90,a ti je že kdo odkrito povedal,da si bolan na možganih?Če ti še ni,ti zdaj jaz povem.Pa tudi tiste tvoje fore o lenuhih.Me pav zanima koliko je desnuhov na socialkah,ne bolanih,lenih.Veliko jih poznam,zato drži svoj umazani gobec!Marš na zdravljenje al pa v Izrael!!!
kjer je ogenj TAM je DIM je rekla moja baka
In ni več med živimi. ???
Ja, včasih so kurili zunaj in so bili veseli, da se kadi, ker je toplota grela...
Legendarni poslanec Sajovic, trenutno iz Svobode, je dal vedeti, da napadi na predsednico pomenijo rušenje temeljev države. Če je predsednica res temelj te države, potem se bo zrušila sama vase.
Kaj po tvoje pa hujskač Žanko ni nikogršnji rušitelj. Kot prvo je pussy face.
SDS ste sramota.
Sramota ste vi vsi, ki dopustite, da vas politiki skregajo med sabo in vas vrtijo kakor njim paše,res ste Butalci!!!
Toliko pišete u neki pujsi pepi pa kdo je to , Pa kolikor jaz ven, da je ena pujsa pepa odpujsala iz bolnice naravnost domov
Očitno razpolagaš z kletnimi zaupnimi podatki. Tele blesavo.
To je tvoja mama, a še nisi dojel....
A bi začeli zbirati še ene podpise za nečastni odstop, ker častno tako ne misli odstopiti
Zakaj točno?
Zakaj točno. ? Zaradi kletnih botov. Jok odpade.
Janša pa lahko mirno sodeluje z izraelskimi špijoni, kot zaprisežen ''domoljub''.
irena213..... Pa ne samo da sodeluje z vohuni Black Cube , sodeluje tudi z največjima vojnima zločincema po drugi svetovni vojni. Z Netanjahujem in z Oranžnim. Če pa pogledamo v luči prihodnjega obiska predsednika parlamenta , potem si lahko mislimo… ...prikaži večmo kdo vohuni za Ruse
Gospodi Janši vsaka čast! Ugleden državnik ki njega spoštujejo, samo v Sloveniji ne. Levaki zbudite se, je zreba delat in nič ga okoli srat
Hvala bogu da obstaja Izrael, drugače bi nas Muddjahani že vse Slovence izgnali. Vsi SD, Svoboda,Levica naj se preselijo v Palestino
Kje si Mile Kitić? Iz groba vstal 🤣🤣🤣
Upam, da jo vzame v precep tudi EU, ker ne gre le za Slovenijo, ampak za vso EU in NATO. Tudi Kosovo se mora odstraniti s polozaja!!
Ne štekam, najprej ste proti EU in NATO-u, zdaj pa jokate da naj jo taiste inštitucije vzamejo v precep. Dajte bit vsaj malo konsistentni.
Iztok Kulaj lahko je druge odstavljat. Ko EEP izključi Grimsa je pa cela štala na vaši strani. Več konsistentnosti prosim.
Mahnjenič bluzi 100 na uro, pomagači pljuvači pa z njim zavijajajo...
Mile90 je en tak bimbo,zrel za na psihiatrijo.
NPM spokaj kufre pa spizdi v rusijo prevarantka dvolična.
??? Zakaj, a ker se je z njo peljala Rusinja? Ti nisi čist gladek.
slovenski janez ni čisto gladek. 🥸
Ender3, to ni odprto prvenstvo, kdo bo objavil najbolj neumen komentar.
Vse si bodo izmislili in tudi kar no možno, da bi odvrnili pozornost ljudi od dela te vlade !. Ta vlada lčjub obljubam še ni nič pokazala, glede na mnenja pravnih strokovnjakov so zamočili, enako stroke za nadzor javnih financ.
Pomanjkanje kulture, slaba izobrazba, škodoželjnost, nevoščljivost domujejo pri SDS, zato imamo take komentatorje. Ne skrbi jih Janševa koripcija, njegova obsojenost, javno laganje... Tudi Stevo, ki je dvakrat kazensko obsojen in vodi parlament
Ste opazili, da se tudi soprog ne pojavlja več ob predsednici in da ga že kar nekaj časa nismo videli? To ne sprašujem, ker bi ga pogrešal.
Zanimivo kaj vse opazijo tlačani in Janezovi hlapci in to, kar iz kleti. Hrana za njihovo maloumje.
Spraševal sem tudi zate, ki vse zadnji izveš in nič ne razumeš.
Kje so časi, ko so bili osebki tipa Mahnič nič več kot vaški posebneži, ki ga noben ne šmirgla pet posto.