Slovenija

Pirc Musar po prometni nesreči priznala veliko napako: "Iskreno jo obžalujem"

Komentarjev 69
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • cigomigo 21:49 04.avgust 2026.

jaz sem pa že mislil rože prinesti

• Toma 19:36 04.avgust 2026.

Pri cigovuzu se bodo morali zamisliti, da je za varnost VIPovcev pri njih zelo slabo poskrbljeno. Zadaj bodo morali po vsej širini dodati pol metra debele airbage, da se še kakšna Lady Di ali Tri ne ubije ;-)

• slovenski3 10:58 05.avgust 2026.

Ker je tudi sicer slaba in ideološko ter politično pristranska predsednica republike, pričakujem, da bo Nataša Pirc Musar zaradi te prometne afere nepreklicno odstopila s svoje funkcije in omogočila, da si jeseni izvolimo predsednika po meri Slovenije in Slovencev, ki ...prikaži več bo, če bo ženska, znala vsaj sedeti kot dama.

• cigomigo 07:43 05.avgust 2026.

moj Prijatelj Putin bo zelo hud ko bo zvedel za to zadevo,, ne se spilat s tem,,

malonaokoli 08:10 05.avgust 2026.

Mene je veliko bolj razočarala njena izbira prijateljic...ta Rusinja je v prometni nesreči povozila otroka in pobegnila iz kraja dogodka...

• iztok238 07:52 05.avgust 2026.

Imajo avte z najboljso opremo; pa ne zmore navadne voznje po obvoznici

• matermila 08:16 05.avgust 2026.

Me zanima, če so ji napisali kazen v višini 120€, kot bi jo vsakemu drugemu ?

• cigomigo 07:40 05.avgust 2026.

Po mojem so jo pa lovili paparazi tako kot lady diano , Saj veste TUNEL tema in Bum , tudi tam so bli tuji državlkjani v aftu,

• jezero 06:53 05.avgust 2026.

Ta šofer pa ne bo več vozil protokolarnih avtomobilov po Istri.

• groffriedrich 07:03 05.avgust 2026.

Zakaj pa ne?Vozil je po protokolu,,v koloni vozil s predsednico se ne sme dopuščati možnost vrivanja kakšnega drugega vozila.Nič ne bo,nihče ne bo odgovarjal,razen vsak zase,tisti,ki niso bili pripeti,vključno s predsednico!

• slovenski3 11:20 05.avgust 2026.

Ruska dača, ruske prijateljice in rusofilija. Putonovi obveščevalci pa seveda niso taki amaterji, da ne bi obkolili take predsednice.

• Kmodri_ 15:57 05.avgust 2026.

Se oa lepo vidi evolucije...od človka, ki je branil človekove pravice in potem pride na oblast, pokaže barve..

• Dieta 17:17 05.avgust 2026.

Ne vem, če je to največjA NAPAKA. RABILI BI TUDI POJASNILO, KDO JE BIL V AVTOMOBILU #PRIJATELJCI# IN ALI STA ZANMIVI ZA NAŠO SOVO IN ALI JU JE SOVA "OBDELALA" PREDHODNO.

• Pierre 09:35 05.avgust 2026.

Pizda a se mora zdej cel narod s tem ukvarjat? A mamo morda kašne večje probleme razen te očitne šlamparije?

• Pierre 09:37 05.avgust 2026.

Zakva se mora cel narod zdej s tem ukvarjat? A nimamo drugih problemov?

• slavauk22 05:19 05.avgust 2026.

SLAVA UKIRANI SLAVA HEROJEM

NickMason. 06:04 05.avgust 2026.

Naredi nam vsem uslugo pa se ustreli v glavo

• mateja7 07:40 05.avgust 2026.

Ko bi se Putin tako kot Hitler, da bi se nehalo to medsebojno mrcvarjenje.

• ToSmJest 19:40 04.avgust 2026.

Dejstvo je tako, če bi bil jaz nekoč privezan, me danes ne bi več bilo. Med prevračanjem zaradi odpadlega kolesa sem se nameč lahko polegel prečno pod armaturko. Varnostni pas mi tega ne bi dovolil.

NickMason. 06:06 05.avgust 2026.

Poznam ,ki je edini neprivezan odletel iz avta in ostal živ vsi ostali mrtvi,nikoli ne veš kaj ti sleduje,je pa pas bolje imeti pripet kot ne

• groffriedrich 06:59 05.avgust 2026.

Spoštovana gospa predsednica!Želim vam čimprejšnje okrevanje.Sicer pa,komu mar,če so bile vaše prijateljice,pa ne vidim razloga,zakaj se nebi peljale z vami.Za vse tiste,ki pa ne vedo:varnostni protokol določa,da pri prevozu predsednice vozila MORAJO VOZITI ČIM BLIŽJE V KOLONI,zaradi preprečitve urivanja kakšnega ...prikaži več drugega vozila!!!Je pa res,varnostni pas ni bil v uporabi,to je velika napaka ampak,po vojni smo lahko vsi heroji,mar ne?

torolino 07:16 05.avgust 2026.

Pas je pa vseeno vtaknila v prijem, da ni piskalo ali bliskalo pri šoferju, ali pa imajo fake vtiče.. zanimivo kako gojlljufajo tudi tehniko.

torolino 07:21 05.avgust 2026.

Goljufajo

• munja 08:36 05.avgust 2026.

groff madonca si pameten, čudno da te predsednica še ni vzela za svetovalca, hahahahaha!!!!!!!!!!!!!!

• ATA 09:32 05.avgust 2026.

Divjajo pa divjajo ti šoferji, kot da so na dirki F1.

• Dieta 18:18 04.avgust 2026.

Spoštovana predsednica. To je vaša malomarnost, za vaše poškodbe torej ni kriv le policist, ampak tudi vi sama. Vi niste Janša. On se vedno postavi na noge, SDS ga podpira kljub korupciji, trem obsodbam, kljub javnemu laganju....

NickMason. 06:08 05.avgust 2026.

Pa do danes sds niso nič dokazali,tako da je to sam blebetanje in blatenje,so pa ostali poštene cvetke a ne

• matija07 06:41 05.avgust 2026.

Ta vozila s spremstvom drvijo tako hitro, na magistralkah sekajo ovinke in se mi res zdi čudno da ni več nesreč. Da pa imaš tako visoko zaupanje v voznike teh vozil, in se ne pripneš, je pa res ... nvm ...prikaži več kaj naj rečem. Pustite zdaj politiko, ni treba biti privoščljivi, nesreče se dogajajo vsem.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.