Ma magistrske, diplomske pa seminarske so itak izguba časa ..sam me pa mot da isti ljudje goovrijo kak so to pomembne pa kak je pomembno pravilno navajat vire k pol sami prepisujejo od drugih. Izumljat toplo vodo je vodilo akademske sfere.
.." ministrica za izobraževanje, znanost in šport .. magisterij na kranjski fakulteti ..", da ta je pa močna. Plagiat ministrice za izobraževanje, kranjska fakulteta, šoli vprašljive kakovosti, pa še plagiat! Groza, kakšni ljudje nam vladajo. Upam, da ni prvi april!
He, he, ... vedno, ko koga ujamejo pri takih zadevi, se mi zdi, da bi pa bilo zanimivo, preverit, če je sploh naloga iz katere se je prepisovalo original. :-)
Od Jašarja Jašarija
Misliš na plešastega- bagra desničarska, ti si gnoj od gnoja
Mogoče pa je to prvoaprilska šala?
ne premoreš 2 eura?
Ma magistrske, diplomske pa seminarske so itak izguba časa ..sam me pa mot da isti ljudje goovrijo kak so to pomembne pa kak je pomembno pravilno navajat vire k pol sami prepisujejo od drugih. Izumljat toplo vodo je vodilo akademske sfere.
Kje si pa ti "diplomiral", ker imaš tako bogat "slovenski" besedni zaklad? :-)
Da te spomnim, ŽIVIŠ NA MARSU
NA PRIVATNI FAKULTETI V MB ( PODARIJO DIPLOME, VPRAŠAJ BREZNIKA) ---
Postali bodo to,kaj si ti,TELE
KAJ PA TVOJ JJ. TUDI ON JE PUSTIL ŽENO IN DVA OTROKA , TAKO DA IMA PREPOVED VSTOPA V MESTO GROSUPLJE.
..ali Cmerarja..
.." ministrica za izobraževanje, znanost in šport .. magisterij na kranjski fakulteti ..", da ta je pa močna. Plagiat ministrice za izobraževanje, kranjska fakulteta, šoli vprašljive kakovosti, pa še plagiat! Groza, kakšni ljudje nam vladajo. Upam, da ni prvi april!
Ni panike- tudo on jo bo zapustil..kaj pa potem, baba polne glave..???
Ludno pa se je DRagan močno sukal okoli nje..
Izzi,baba je dobra za j....
He, he, ... vedno, ko koga ujamejo pri takih zadevi, se mi zdi, da bi pa bilo zanimivo, preverit, če je sploh naloga iz katere se je prepisovalo original. :-)
S M C+P
Eh, antipatična ... Niti za to ... Zanič!
Moraš plačat za V naprej, ne za nazaj.. :-(
Ko bi vsaj bila.....