No dame in gospodje Mini s 1,6 motorjem ne spada zraven. Motor in menjalnik je razvil BMW, izdelujejo jih v GB. Pije olje, menjalnik gre v franže pri 70 jurjih. Imel kot prvi lastnik in pazil pa je šlo vse nekam.
Nemški avti itak prej zgnijejo, predno kej crkne.
Spomladi sem pri ličarju videl Golf 7 Plus 2018, ki ni naredil tehničnega pregleda, ker je podvozje razpadlo.
Moj stric je kupil podaljšanega Polota. Si lahko videl kako so ga podaljšali. V pragu pod voznikovimi vrati je zevala 4mm reža, nespojen pleh pa je bil lepo prebarvankot da je to kanal za odtok vode ;-) Dojče, Dojče überkurac!
PROMOCIJA svojih kvarljivih avtomobilov. Kdo to verjame sploh. Poglejte malo na druge portale, ameriske ali velike britanije, ki je popolnoma druga slika.... 🤣
Čisto slučajno: test dela nemška ustanova, med najboljšimi sami nemci ??
Zanimivo, ko se peljem po AC pa na odstavnem pasu okvarjeno vozilo, ki je vsaj do sedaj v 95% nemško sranje? Kateri so potem naboljši?
Nemška raziskava nemške znamke, hmm 🤔
V času Hi-fi mrzlice si vzel nemški Stereoplay prčrtal nemške znamke in si koj vedel kaj kupiti ;-)
No dame in gospodje Mini s 1,6 motorjem ne spada zraven. Motor in menjalnik je razvil BMW, izdelujejo jih v GB. Pije olje, menjalnik gre v franže pri 70 jurjih. Imel kot prvi lastnik in pazil pa je šlo vse nekam.
Tudi BrennerMotorWagen je vmes?! Mogoče, če prej ne zgori ;-)
BMW? Resno.....
Nemški avti itak prej zgnijejo, predno kej crkne. Spomladi sem pri ličarju videl Golf 7 Plus 2018, ki ni naredil tehničnega pregleda, ker je podvozje razpadlo.
Moj stric je kupil podaljšanega Polota. Si lahko videl kako so ga podaljšali. V pragu pod voznikovimi vrati je zevala 4mm reža, nespojen pleh pa je bil lepo prebarvankot da je to kanal za odtok vode ;-) Dojče, Dojče überkurac!
ker ne vem, vprašam: ali so volvo, mazda in mini cooper tudi nemški avti?
PROMOCIJA svojih kvarljivih avtomobilov. Kdo to verjame sploh. Poglejte malo na druge portale, ameriske ali velike britanije, ki je popolnoma druga slika.... 🤣