Zelo si korajžen. Objavi svojo identiteto pa ti uredim prijavo sovražnega govora z elementi javnega hujskanja ter napeljevanje k dejanjem nasilništva. V živo pa itak vem, da si tega ne bi upal izreči.
sledila bi tožba, ki bi bila ovržena zaradi procesnih napak, čeprav bi vsi videli kaj je storil ... taki mojstri kot je kangler , ti znajo v ksiht lagat, zato pa je na položaju
ni tako težko razumet, namenjen je osebku zgoraj, on naj ga razume, ki širi tako nestrpnost ... taki sejejo samo sovraštvo in za vse so krivi komunajzerji, ki jim skačejo ven iz vsakega predala, celo v pašteti so ga baje… ...prikaži več našli ... tak mejčken je skoču ven, potem ga je pa še v nos ugrizno ... povsod komunisti, kaj češ
baba je za prebičat in to javno...
Zelo si korajžen. Objavi svojo identiteto pa ti uredim prijavo sovražnega govora z elementi javnega hujskanja ter napeljevanje k dejanjem nasilništva. V živo pa itak vem, da si tega ne bi upal izreči.
po dolgem času ena pametna izjava od PP-ja , te popolnoma podpiram, to je sovražni govor oz. še več
no evo, jaz s svojimi komentarji celo združejem ljudi...me veseli, da sta se preko mojega komentarja pobotala.
Ljudje so združeni v mnenju, da norci ne bi smeli imeti družbenega vpliva.
kdo se je s kom pobotal? a to se mene tiče? hmm, ne razumem prav nič
Pasjipedi,povej kdaj kje,da ti preštejem zobke?
Danes. Povej lokacijo.
Pridi papak jutri dopoldan,dejmo ob 8h na parking Trojane. Črn Polo.
a bo randi s krofi, al s pohanimi piškami
Tako nekako...,bolj s sljivami.
Ljubljana, lahko tudi Trstenjakova. Si upam, nisem pa tako naiven, da bi se speljal v zasedo.
Aja, gor si si pozabil stisniti +.
Kangler bi moral tej baburi sred oddaje tak šamar stisnt, da bi se trikrat okol obrnila, pol jo pa še zbrcat in popljuvat.
sledila bi tožba, ki bi bila ovržena zaradi procesnih napak, čeprav bi vsi videli kaj je storil ... taki mojstri kot je kangler , ti znajo v ksiht lagat, zato pa je na položaju
Eminenca - boljšega primera nisi mogel dati. Samo dvomim, da ga bodo nekateri razumeli.
ni tako težko razumet, namenjen je osebku zgoraj, on naj ga razume, ki širi tako nestrpnost ... taki sejejo samo sovraštvo in za vse so krivi komunajzerji, ki jim skačejo ven iz vsakega predala, celo v pašteti so ga baje… ...prikaži več našli ... tak mejčken je skoču ven, potem ga je pa še v nos ugrizno ... povsod komunisti, kaj češ
ta hudič babji si ne zasluži drugega kot prisilno delo...gnoj naj jo dajo kidat la pa sekrete čistit, za drugo ni...