Nekdo je v članku omenil, da je policist plačan z davkoplačevalskim denarjem in ne z osebnim imetjem politikov, ki so si prevzeli oblast. To pomeni, da ga plačujejo tudi protestniki, ki jih je več kot politikov. Zato bi bilo priporočljivo,… ...prikaži več da se politiki tega zavedajo in ne izzivajo upora nepokornih državljanov, ki ne želijo več biti hlapci v lastni državi.
Kapo dol policistu in njegovim kolegom.Bravo.Dokazali ste,da ste ljudje,ne pa roboti za izpolnjevanje neumnih ukazov!Tudi mene ste ze oglobili,nisem se razburjala,ker sem bila kriva. Bravo fantje in dekleta,bravo policijskemu sindikatu!
černač bi moral odstopiti interpelacijo zoper njega preiskovalno komisijo ampak ne spet čakat da bodo sami sebe preiskovali... takšen človek je samo podena od podna gnoj od gnoja in si ne zasluži živeti med nami...
policaj bit...v danasnjih casih...ke "hudi sport"... tak,da ne obsojat ga,ce se je slikal pac...zamislite si,kako bi blo,ce sploh policije nebi imeli...😁😁😁
Če si tele si tele in Černač je dokazal, da je. Pri SDS bi v svoji nestrpnosti najraje videli kakšen izpad, da bi policaji lahko pokazali mišice.
Veste kaj je sramota ? Tole: https://img.rtvslo.si/_up/upload/2010/03/09/64672032_2.jpg
Troli....honorar
Podpiramo!
Podpiraš lahko ti svoja muda, če jih imaš?!
Nekdo je v članku omenil, da je policist plačan z davkoplačevalskim denarjem in ne z osebnim imetjem politikov, ki so si prevzeli oblast. To pomeni, da ga plačujejo tudi protestniki, ki jih je več kot politikov. Zato bi bilo priporočljivo,… ...prikaži več da se politiki tega zavedajo in ne izzivajo upora nepokornih državljanov, ki ne želijo več biti hlapci v lastni državi.
Tlacan,politiki pozabljajo,da tudi njih placujemo davkoplacevalci. Normalno,da pozabljajo, kaj pa je par jurjev napram miljonom....
Tlačan in ovca,ne pozabita, "Za hlapce rojeni,za hlapce vzgojeni" .
Pinko drzi,kr se tebe tice 😲
Točno,jaz sem Grof s polno hlapci.
Morda s polnimi jajci?
Oglasil se je tudi Jajo ! https://www.vecer.com/toti-list-burno-dogajanje-leta-2045-ko-bo-janez-jansa-se-cetrtic-postal-premier-10168224
za jj vemo kaj zna in njegovi sralci https://www.mojvideo.com/video-jtv/cb15257bc85aad37eff5
černač, malo je takih k....v, kot ste vi...
Kapo dol policistu in njegovim kolegom.Bravo.Dokazali ste,da ste ljudje,ne pa roboti za izpolnjevanje neumnih ukazov!Tudi mene ste ze oglobili,nisem se razburjala,ker sem bila kriva. Bravo fantje in dekleta,bravo policijskemu sindikatu!
Jih vse pomečem v reko.
To niso protestniki.To je leva skupina organiziranih kolesarjev pod imenom : "KURAC PALAC PORTUGALAC".
to ni policist ampak navadno usrane. če bi to storil z neko drugo opcijo, bi letel iz službe. sramota za politično policijo
Idiot....
Bravo policaj
Jebo mu pas mater.
Pinkopalinko očitno v tvoji družini tako delate z mamo.
SEX SD, Dr.Barićević&Co. d.n.o. .
Pinko, tvojo mamo očitno je prase j...o
jj1,kaj ti je pustilo posledice,ko te je fotr v rit šopal,mat ti ga je pa istočasno pušila.
černač bi moral odstopiti interpelacijo zoper njega preiskovalno komisijo ampak ne spet čakat da bodo sami sebe preiskovali... takšen človek je samo podena od podna gnoj od gnoja in si ne zasluži živeti med nami...
policaj bit...v danasnjih casih...ke "hudi sport"... tak,da ne obsojat ga,ce se je slikal pac...zamislite si,kako bi blo,ce sploh policije nebi imeli...😁😁😁