Slovenija /slovenija/crna-kronika
38867 ogledov

Po rutinski operaciji 31-letnik pristal na vozičku, zdravniki pa: Naj gre v tujino

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • atamama 07:09 06.november 2025.

Še hujša na temo privatnega zdravstva.... Rutinska operacija kolena v zasebni kliniki v LJ. Vse super, še isti dan domov. Po dveh dneh bolečine postale močnejše. Posvet po telefonu s sestro, ker zdravnik prihaja samo 1x tedensko, to je normalno, ...prikaži več vzemite nekaj proti bolečinam. In po četrtem dnevu bolečin in ponovnem klicu sestra predlaga, pojdite na urgenco... mi teta ne rešujemo, to bodo pregledali tam. In rezultat, bilo vnetje, 3 tedne v javni bolnišnici... torej, privat denar, javni stroški...

• FejstDogaja 07:35 06.november 2025.

Ja, to je naše zasebno zdravstvo. Ko se gre za denar, bi zasebništvo, ko je treba popravljat posledice zašuštranih posegov, je pa javno še kako dobro.

Latissa 09:45 06.november 2025.

kot razumem, ni kriv operater Bošnjak, ampak kasnejši padec iz postelje. Se pravi, niso mu zaščitili postelje z ograjo in niso ga nadzirali, verjetno tudi premalo negovalnega osebja. Kar fantu z družino nič ne pomaga, vrgli so ga v pekel.

• atamama 14:44 06.november 2025.

Pa povej kdaj je bil kriv zdravnik? Če je le možno se prevali krivda na sestro..

• bi_ba 15:18 06.november 2025.

Sramota za slovensko zdravstvo. Več zašuštranih kot pozdravljenih. Hodijo pa kot pavi po hodnikih in strašno naduti in neprijazni so. Zelo redkim izjemam se pa opravičujem.

• atamama 15:22 06.november 2025.

Biba, spomnim se očetovega sodelavca. Dopoldne v službi je bil vseskozi bolan, ni smel dvigovati bremen.... popoldne je pa parket polagal. In primerjava z našimi zdravniki?

StarMačk 10:35 06.november 2025.

Mama 31-letnika pravi, da je iz različnih virov v bolnišnici izvedela, da naj bi bil kriv padec s postelje!? Pomeni, da je padec s postelje zaenkrat le domneva, ne pa dejstvo!? Je pa zelo verjetno, da se je to res ...prikaži več zgodilo, še posebno, ker zdravniki ne znajo pojasniti hudega zdravstvenega zapleta, ki se je zgodil po operaciji za katero trdijo, da bi morala biti rutinska!? Zato me čudi, da starši ne zahtevajo preiskave o morebitni odgovornosti v tej smeri, oz. iz napisanega tega ni moč razbrati!?

• atamama 14:47 06.november 2025.

Ko bereš rutinska operacija bi morali najprej povprašati kriminalisti medicinske sestre.... kdo je bil poleg?.... kdo je šival?..... kdo je podal navodila za prehod v aseptiko?.... Sestre sigurno ne, bodo pa dežurni krivec.

• Majazmaja 15:22 06.november 2025.

Če je padel, medtem ko je bil že na oddelku in je zanj skrbelo negovalno osebje, je krivda na njihovi strani ALI na strani njega, če je vstal kljub temu, da so mu rekli, da mora ležati. Je pa tako ...prikaži več stanje tragedija in samo upam, da se uspe čimbolj rehabilitirati.

Slayer 06:42 06.november 2025.

Banda ceharska!!!

• Pepe007 15:12 06.november 2025.

Nobena operacija ni rutinska.

• Majazmaja 15:18 06.november 2025.

Kako je lahko padel s postelje, če je za take paciente vedno dvignjena ograja? Jo je nekdo pozabil dvigniti po kakšni intervenciji? Je padel s postelje medtem, ko je vstajal za npr. hranjenje, wc, umivanje, rehabilitacijo? Je vstal kljub temu, ...prikaži več da so mu rekli, da še ne sme? Je bil kdo poleg? Tako zadevo se razišče, prizna krivdo, če obstaja, sprejme posledice, se iz tega nekaj nauči in spremeni procese. Tako do poteka v gospodarstvu.

• munja 15:46 06.november 2025.

Točno, tako to poteka v gospodarstvu, žal pa zdravstvo ni gospodarstvo in se kot vidimo skoraj vsak dan, prelagajo krivde na ene, druge, tretje...

metod7 17:07 06.november 2025.

Tudi jaz sem med okrevanjem za hudo Covitno pljučnico v UKC MB najbrž vsipal iz postelje na tla. Spominjam se ne, ker sem se iz kome prebujal kar nekaj dni, a zbudil sem se razbit po faci. O kaki tožbi ...prikaži več nisem razmišljal, saj so mi tam rešili življenje. Pogosto me je obiskovala sestra Lili, s katero sem ohranil stik in jo danes dojemam kot neke vrste "Angel of mercy"...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.