Magazin /magazin/film-glasba-tv
17973 ogledov

Po spletu zaokrožil video jeznega Jožeta Potrebuješa, ki poziva k ukrepanju

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • ivo5 09:32 30.december 2025.

Tudi prav, samo Jože naj se že nekam v kraj postavi, ker je dolgočasen in nepotreben.

• FejstDogaja 09:57 30.december 2025.

A to oddajo je ON kot soustvarjalec redno gledal? :))))) Mogoče je pa preostanek Slovenije ni, ker je abotna in nevredna glavnega termina na RTV? Gledalci, ki ne prebavljamo govedine, na RTV nimamo ničesar več.

• bi_ba 13:22 30.december 2025.

Imamo pa 278 drugih zanimivih programov s podnapisi. Jaz RTVSLO že dolga leta ne gledam, posebno groznega Maria G. ne. Njega bi lahko prvega ukinili, če že to počnejo. Ker se dere, kot da nima mikrofona, pa mu noben tega ne pove očitno.

• Plavi-mil 12:30 30.december 2025.

Na tej HANZI TV so itak vsi čifurji , naj si dajo trubače in ostalo Balkansko kolo, pa še plačujejo naj si jo sami. GOVEDA ste vsi vi, kateri sovražite SAMOSTOJNO SLOVENIJO in bi jo radi balkanizirali, ne bo vam ...prikaži več uspelo, zakaj pa mladina hodi na veselice, tudi vaši čifurski potomci.

• Janez_533 10:56 30.december 2025.

Sem že precej v letih, pa bi težko našel slabšo oddajo med temi, ki sem jih do sedaj gledal. Po polovici prve oddaje sem preklopil, saj sta se mi voditelja zdela popolnoma negledljiva. Porazno.

• EKVILIBRIJ 10:59 30.december 2025.

Je pa ja imela kar nekaj ljubiteljev.. če je bila 2. sezoni na rtv..

• atamama 12:05 30.december 2025.

Ne ljubitelje, vazelin ko so lezli v anuse....

• h4ck3r 10:36 30.december 2025.

Kako pa to...pa menda je z zamenjavo starega z novim sistemo so-odločanja, ki so jo uvedli takoj z nastopom mandata, sedaj vse boljše, ali pač ne? Kolikor izgleda je to spet še samo ena floskula trenutne vladajoče garniture. No če ...prikaži več pa se bodo držali svojih načel, bodo pa tudi RTVS in gledalci do marca dobili novo oddajo. Vse za glasove in naslednja 4 leta. :-D

mahatma2 11:19 30.december 2025.

Za mene osebno je ukinitev te oddaje zelo lepa in prijetna novica . za ostale Slovence pa ne vem. Mislim pa da je bila gledanost te oddaje rekordno nizka kar se oddaj tiče na RTV.

• Trtamrta 11:57 30.december 2025.

Jokaš ti ku..r.. ac zarad muzike. Jokaš ker ne boš več kasiral €. Še mal še mal pa bo na dan prišlo kok € pobašeš v žep od SAZASa g. Potrebuješ. Manipulator

• Toma 11:40 30.december 2025.

Goveja muzika ni niti približno naša narodna! To je le popačena avstrijska, stara le kakšnih 60-70 let. Le kdo je pa imel harmoniko pred sto letiin več?! Tamburice in sorodna brenkala - to je to! Pri ”frajtonerci” pa me dobesedno srat pritisne!

• slavauk22 13:22 30.december 2025.

kaj je potem naše narodna trubači predniki turkov dej ne ga srat......samo pokaj stakimi nazaj v srbijo

luckyss1 09:30 30.december 2025.

To sranje je za norotv, tam je dovolj mentalno podhranjenih ovc za ta goveji nivo..

• emil655 10:02 30.december 2025.

naj dajo trubače gor bodo vsaj srbi gledali pa še naročnino naj plačajo

• Toma 11:42 30.december 2025.

Dober predlog: RdečaTV Slovenija, pardon, Srbija!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.