Slovenija

Po StevoGoHome zdaj še Stevo Ostaja

Komentarjev 70
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • damjan01 10:55 20.avgust 2026.

ma Miha je bil vidni član ta ČRNIH zdaj ga nesmete pljuvat vas bo JANEZ kregal

• Dieta 13:09 20.avgust 2026.

Repić, njemu je policija našla drogo in orožje, podpira zdaj kolego, ker je Stevanovič 2 x obsojen. Repića pa podpira SDS. Kriminalci podpirajo kriminačce. Ali je kaj novega v SLO.

• brane36 14:00 20.avgust 2026.

G.Brejc.Živite blizu smetišča.Smetišča zgodovine.Tja sodite.Prevarantska anketa,kot vaše življenje.

• Fantodfare 22:17 19.avgust 2026.

ovaj brejac je stvarno izpao mamina budala, Moj prijatelj Ibrahimi je rekao da je danas poslač več kot 21000 podpisa

• Ender3 01:11 20.avgust 2026.

Budala si ti, ki tako sklepaš. Vzporedno teče še ena peticija progresivne fronte na čelu z Janullom.

• joze5827 21:13 19.avgust 2026.

Kakšno strašno goljufijo so si privoščili s to peticijo. Se vidi, da o jo delali bivši Udbaši.

• maček 00:08 20.avgust 2026.

Kako strašno lažejo resničsrji.

• Ender3 01:16 20.avgust 2026.

Ja ampak @ jožek ta peticija ni edina. Tako potihoma poteka še ena, da bo zadeva bolj 9konkretna.

• Fantodfare 22:21 19.avgust 2026.

ove budale bodo stvarno razjezile mojega vzornika Gospoda Putina, Potem bodo pa tudi v sloveniji budale komunajzerske letele skozi okno,,,Živel Putin

• tupa 23:19 19.avgust 2026.

Obe peticiji sta za v smetišče DINOS na Cesti dveh cesarjev.

• Ender3 10:37 20.avgust 2026.

Ne, končale bodo v DZ. Milom ili silom.

• Fantodfare 23:23 19.avgust 2026.

vsa teleta ki ste podpisala brejčevo skpucalo ste izpadli kot kurac od ofce, Bolje da se niste skotili,, Pa kaj res verjamete da jo zbrali 70 000 podpisov, Pa samo jaz imam po mojem najmanj 100 računov e mailov a ...prikaži večv a katerih lahko pošljem podpis, <<moji kolegi jih imajo po par tisoč in to predvsem za take zajebancije za brejca, kjer se štejejo podpisi različnih mailov, Pa si enkrat dečko 1 pa dečko 2 pa dečko 3 tja do dečka 100 pa lahko dam 100 podpisov

• Ender3 01:07 20.avgust 2026.

Fantodfare 👎 ne sprenevedaj se. Folk dobro ve, kako delajo janšistični boti. Zakaj ravno iz Izraela in Indije pa naj sami odgovorijo. Sekta SDS še vedno misli, da je narod glup in, da bo nasedel takšnim medijskim spinom ga.Godec.

• broz 19:05 19.avgust 2026.

do kod seže levičarska ideologija in primitivnost. po srcu smo vsi levičarji, ampak ravno zaradi takšnih nepotrebnih bedarij in ker v sloveniji levice sploh ni, razen ekstremistov in hujskačev, smo tam kjer smo.

• maček 21:54 19.avgust 2026.

Tito je že mrtev.

• broz 22:25 19.avgust 2026.

niso pa mrtvi njegovi sledilci, povečini nezadovoljni propadli levičarji , ki se jim kolca po nedelu , primitivizmu, nepotizmu, kraji, ogovarjanju, škodoželjnosti, zavisti, lenobi...sedem smrtnih grehov, če si slučajno kaj prebiral literaturo.

• atamama 09:47 20.avgust 2026.

Broz, zadel si v polno, naštel si 8 grehov na osnovi katerih deluje desni pol.... Pa nisem levi, ker menim, da poštenega politika ni tako kot še nisem srečal zelenega psa... So pa bivši komunisti še vedno povezani, delujejo v ...prikaži več ''novih'' strankah s starimi metodami, iz Kumrovca naučenimi...

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.