Zdravje
39195 ogledov

Podatki kažejo, da se rojeva nova, še hujša različica

Komentarjev 67
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 19:33 20.oktober 2021.

JANŠAÀAÀAA ZAKON,ŠE NA TISOČ LET!!!!!!!!!

• b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 18:25 20.oktober 2021.

Jaz sem najhujši.... .Gabonski gad me je ugriznil v ku**c, polićaj Vinko Sagadin in Lojze Žabjek sta posesala ves strup ven... .Tudi otroci od Vinka so tekli na pomoč.

R_D 17:53 20.oktober 2021.

Zakaj se ne da komentirat članka Eve Dovjak? Ste proticepilci zlili tako gnojnico na njo, da so morali zaklenit? Pa v čem je fora, da tu gor sami fajonistični proticepilci komentirate? Aja, Mladina in 'Necenzurirano' sta tudi zaklenila.

• Ender3 18:53 20.oktober 2021.

R_D zmotno sklepanje, članek E.Dovjak je vreden komentiranja, a je to njeno osebno razmišljanje, ki ga apriori ne podpiram. Zakaj bi se delili na cepljene in tiste proti, naj se vsak odloči po svoji vesti, prepričanju, vedenju, interesih..in ne po ...prikaži več črednem nagonu, kam gre bik, naj gre še štrik. Človek naj najprej zavaruje sebe, potem šele druge in, naj ne sledi cepilnem marketingu proizvajalcev in politike. V ozadju je samo denar, veliko manj pa želja po zdravju populacije. Amerika first !

jate 06:16 21.oktober 2021.

RD bodi tiho...vi zabiti cepljeni cepci ste krivi da se razvija nov sev...in nato ga še veselo širite okoli

• Boschtjan Zupanchich 06:50 21.oktober 2021.

Ender : Žal večini naivnim in slepim ovcam še ni jasno kako so si Uničili Zdravje z temi cepivskimi strupi, kar se jim Bo pokazalo šele čez čas !!! ! !!! In ko mislijo da zavarujejo druge, potem to naredijo ...prikaži več Ravno Nasprotno, ker se cepcev sploh ne testira, tako, da lahko nemoteno nekontrolirano okužujejo še naprej vse naokrog !!! ! !!! To pa Zato, da se ne bi prekmalu razkrila Vsa ta Cepilska Prevara Dvestoletja !!! ! !!!

• Howard_Steinke 16:31 20.oktober 2021.

Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

• Boschtjan Zupanchich 06:51 21.oktober 2021.

Go and get yourself some Useful Work, to not stay such evil parasite as you are now !!! ! !!!

• Naklonsky 17:07 17.november 2021.

Hojaja ko se Zupančič pogovarja z robotom.... vpliv Covida na IQ?

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.