Pri Brejcu cenim to, da je old school in verjame v Ustavo. Da je enaka za leve in desne. En bivsi ustavni sodnik pa zagovarja tezo, da, ko gre za nase, ustava ne velja in se z njo brise rit.… ...prikaži več A sam je bil zraven ob pisanju ustave. sporocile Ustavnega sodisca je pri interventnem zakonu. ne pakiraj mi v isti paket financne in davcne novele z materialnimi zakoni, ki nimajo zveze s tem. Nespostovanje US se kaznuje s popolno zavrnitvijo omnibus zakona. Ni krivo us ampak nespametns vlada.
Mirno vladanje se ne dela z zlorabo ustave z omnibus zakonom. Ce bi bila janseva izjava iskrena, bi septembra pripravil locene zakone. Gre za ego, gre za pozicijo avtoritarnega voditelja, ne moze nam niko nista. kratkovidno. slovenci smo levi in… ...prikaži več desni ampak so meje. 1000 letni sen ne bomo pustili razbliniti nesojenemu komunisticnemu partijcu. ce ima jajca naj zakonito izvede smiselne zakonske spremembe. ne da zamegljuje volivcem presojo s skritimi cleni v omnibus in drugih zakonih.
Že zdavnaj bi se moral umaknit, saj je razvrednotil pomen danih besed, obljub, podpisov itd. Dejansko volitve so neveljavne glede na predvolilna in povolilna dogajanja.
Dvomim, da bi Brejc sprevidel, kakšna pizda je Jajo in bi se proti njemu obrnil iz načelnih razlogov. Za to je imel dovolj možnosti že pred desetletji, ne leti, ker Jajotova pokvarjenost ni prišla na dan šele ob črni kocki.… ...prikaži več Tukaj gre za povsem osebne zamere. Kot vedno do zdaj.
Dokler bo Stevanović Janševa lutka se mu ni kaj bati za položaj. Edino vprašanje, ki se tukaj zastavlja je kako globoko v slovensko politiko posega Black Cube in ali se Slovenija res spreminja v Novi Izrael?
Objavite tudi najbolj hudomušne izjave ljudi, ki so dali podpis.... Objavite tudi kraje, kamor boste postavili stojnica.... Podpisovanje je izjava proti temu, da taka klika kot je Resnica sploh sedi v parlamentu...
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.«
Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com
Pri Brejcu cenim to, da je old school in verjame v Ustavo. Da je enaka za leve in desne. En bivsi ustavni sodnik pa zagovarja tezo, da, ko gre za nase, ustava ne velja in se z njo brise rit.… ...prikaži več A sam je bil zraven ob pisanju ustave. sporocile Ustavnega sodisca je pri interventnem zakonu. ne pakiraj mi v isti paket financne in davcne novele z materialnimi zakoni, ki nimajo zveze s tem. Nespostovanje US se kaznuje s popolno zavrnitvijo omnibus zakona. Ni krivo us ampak nespametns vlada.
Mirno vladanje se ne dela z zlorabo ustave z omnibus zakonom. Ce bi bila janseva izjava iskrena, bi septembra pripravil locene zakone. Gre za ego, gre za pozicijo avtoritarnega voditelja, ne moze nam niko nista. kratkovidno. slovenci smo levi in… ...prikaži več desni ampak so meje. 1000 letni sen ne bomo pustili razbliniti nesojenemu komunisticnemu partijcu. ce ima jajca naj zakonito izvede smiselne zakonske spremembe. ne da zamegljuje volivcem presojo s skritimi cleni v omnibus in drugih zakonih.
Že zdavnaj bi se moral umaknit, saj je razvrednotil pomen danih besed, obljub, podpisov itd. Dejansko volitve so neveljavne glede na predvolilna in povolilna dogajanja.
Naj si oni lepo v rit vtaknejo te njihove podpise. Zoran Stevanović bo ostal na položaju, pa da se oni na trepalnice postavijo. 😂
Trdno na položaju, oz kot je nedolgo nazaj dejal "imam trdo kožo", Pravi kvalificiran politi - trdokožec :)
Dvomim, da bi Brejc sprevidel, kakšna pizda je Jajo in bi se proti njemu obrnil iz načelnih razlogov. Za to je imel dovolj možnosti že pred desetletji, ne leti, ker Jajotova pokvarjenost ni prišla na dan šele ob črni kocki.… ...prikaži več Tukaj gre za povsem osebne zamere. Kot vedno do zdaj.
Bogati levičarji zbirajo podpise zaradi tega, ker se na smrt bojijo, da bi bili odstavljeni od državnih jasli in pa seveda od Udbovskega denarja.
nevem no...ma ta je bil v SDS....sepravi je takozvani desi komunisticni udbas...kot šipac Janšari!
Virant je Brejčev zet in takrat so se sprli, ker je bil Brejc kukavičje jajce. Brejc očitno nikoli ne more pozabit starih zamir.
Dokler bo Stevanović Janševa lutka se mu ni kaj bati za položaj. Edino vprašanje, ki se tukaj zastavlja je kako globoko v slovensko politiko posega Black Cube in ali se Slovenija res spreminja v Novi Izrael?
Izgnati....v Rusijo....po hitrem postopku....brez možnosti vrnitvi....
Objavite tudi najbolj hudomušne izjave ljudi, ki so dali podpis.... Objavite tudi kraje, kamor boste postavili stojnica.... Podpisovanje je izjava proti temu, da taka klika kot je Resnica sploh sedi v parlamentu...
moralni javni protist na te koalicijske osebke brez kancka morale hahahha ta je tudi optimisticn hahah
G.Brejc.Izgubljena duša brez kančka samozavesti.100.000. Za Stevanoviča,če bi se mi ljubilo.
Brane Kajdiz ne se hecat lepo prosim. Čas je, da se pripraviš na šolo..
Finančna goljufija vam ne vzame le denarja – uniči vam preživetje, zaupanje in čustva. Ko sem izgubil svoje prihranke, sem se počutil brezupno. Nato sem našel strokovnjaka za izterjavo, ki je pregledal moj primer, odkril resnico in mi pomagal povrniti… ...prikaži več moja sredstva. Njihova profesionalnost in predanost sta vse spremenili. Če ste bili prevarani, ne obupajte – obstajajo strokovnjaki, ki vam lahko pomagajo dobiti denar nazaj.« Kontaktirajte jih prek trustwave.cyberdefense NA gmail com
Zato ker ni levim smrduhom riti nastavil