Avto /avto/dosje-avto
14413 ogledov

Policija s slalomskim manevrom: Našli so slovensko nalepko!

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 06:44 10.julij 2025.

Kar je veljavno v vsej EU ne velja ...zato ,ker v Sloveniji živijo Butalci, ki tega ne razumejo .JANEZLANDIJA

• FejstDogaja 07:40 10.julij 2025.

Bolj papeški od papeža. Vedno.

• bandit 10:00 10.julij 2025.

Včasih je bil problem voznikov mini mopedov, ker si ga slišal, videl pa ga nisi. In si gledal okoli kje je da ga ne zbiješ. Mini mopedi so očitno izginili, sedaj je to problem.

• dare326 12:58 10.julij 2025.

Nemci to že dolgo počnejo in ne preverjajo samo skirojev, pač pa tudi e. kolesa. Ko sem na svojem e mtb, ki ima omejitev 25 km/h, pade mimo kakšen penzič z 30 /h. V Nemčiji se dobi dodatek, ki preskoči ...prikaži več blokado, sploh pa so kitajčki brez omejitve.

• h4ck3r 09:36 10.julij 2025.

Naj jih kupijo še nekaj in jih porazdelijo po Sloveniji. Sicer pa bi bilo potrebno uvesti še obvezno registracijo in letno obnavljanje za te skiroje, ko jo že poznajo v nekaterih državah. Trenutna situacija je že kar zaskrbljujoča.

• sandi76 09:37 10.julij 2025.

Prenehajmo z zavlačevanjem. Registracije, tehnični pregledi, zavarovanja, zaščitna oprema, kontrola na cesti so stvari, ki bodo zaustavila E-anarhije skirojev.

• DEJ11 07:15 10.julij 2025.

Kdo je na vladi bedak nerazgledan... Kaj ima JJ s tem???

NickMason. 07:41 10.julij 2025.

če ne veš pojdi spat

• DEJ11 07:50 10.julij 2025.

Malo si raztresen????

NickMason. 07:52 10.julij 2025.

ti pa glup,da neumnosti sprašuješ,še ptički na veji vedo več kot ti

• DEJ11 08:57 10.julij 2025.

Ne razburjaj se ... Malo zapleši... Svoboda bo vse uredila...

NickMason. 12:04 10.julij 2025.

zabole mene svoboda in ostali,samo bedaki mi gredo na... ti si eden izmed mnogih,sam da je nekaj proti pa prav pa če to so ti rekli drugi,sam ne znaš pa nič,ubogi si ,verjetno hišna copata družini,zanimivo poznaš samo eno stranko ...prikaži več razen janšeka,pa še celo sam določiš v drugim imenu kaj počnejo in koga volijo,primitivc si

• DEJ11 12:37 10.julij 2025.

Ja ti vse veš in imaš prav... na koga že to spominja???

• 4krogci 13:57 10.julij 2025.

Teknolođija Teknolođija!!

• BenX 08:28 10.julij 2025.

Lubi jezuz... Zaradi teh nekaj skirojev taka panika... Kdo se bo stegnil z njim se pač bo, koga briga. Koliko ljudi letno pa ti "skirpisti" pobijejo? Namesto, da bi kontrolo in represijo manjšali, evo, dajmo še več zraven, da se ...prikaži več bodo budale počutile bolj varno. Osebna odgovornost? Eh ne, tega itak nismo sposobni. Le kako so ljudje (pre)živeli kakih 50 let nazaj??

• sandi76 09:39 10.julij 2025.

Teh "nekaj" skirojev ogrožajo ostale in povzroča nesreče,

• Jože Nov 14:33 10.julij 2025.

BenX prav privoščim ti da te en skirpist nabaše in boš potem govoril. Sam sem imel srečo, da sem komaj odskočil dveka skirašema pred Sparem, ko sta pridrvela z več kot 50 km/h.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.