Imamo tako vladavino prava, da sodstvo ne upa obsoditi niti Cigana.
Raje bodo čustveni naboj Dolenjcev in ostalih Slovencev mirili s sramotenjem Šuterja.
Kaj pa če pi nakokan, alkoholiziran pod andrenalinom zaradi sina koga povozil do smrti, kako bi se potem imenoval zakon? Pal le ni bil tak vzornik in ne vem kaj še, da so v NM naredili heroja iz njega in… ...prikaži več je Bebo to zagrabil za politično promocijo SĐS pa za nappd na Bebota. Vsi so isti samo ali so gor ali dol, levo, desno vse je bolano in pokvarjeno. Pa še NSI klerikalci se pri tej nesreči mastijo in nebuloze prodajajo javnosti.
Resnico se ne da skriti,Šutar je diler,cel čas spremljam,pa ne vem od kdaj je diler nedolžen in žrtev,malo sutra,bolj bi bilo da je vse skup tiho,ali pa je Slovenija res zaglibila da se žaluje za dilerjem.
Karkoli je že bil, uboj je uboj. Bomo torej pričeli povsem legalno pobijati kučaniste, ko bodo na oblasti janšisti in obratno? Ker niso po naši meri? Pobiti pijance, drugače misleče, dvomljivce v 'vrednote' časa, širilce 'dezinformacij'? Kot firer? Izgleda, da… ...prikaži več, da smo na dobri poti ! V Bruslju že sedi primerna tvorba, kolaboranti vseh političnih barv pa so tudi že krepko na delu !
mene pa zanima kdo dila kokain našim levakom u državni zbor Menda je med levakarskimi ogromno ogromno odvisnikov od mamil, Ko pa SDS predlaga da gredo vsi poslanci na testiranje pa jih levaki vedno preglasujejo in so proti da bi… ...prikaži večbi šli na testiranje na droge, Ja res me zanima kdo je diler tem poslancem
Naj mi kdo to pove- lahko tudi napiše
se pravi tud aleš šuštar ni tako nedolžen kot zgleda na prvi pogled............sodeloval je z kriminalnom??? opit ter zdrogiran pol podpirat take ljudi naprej
.Vsak naj odgovaraja za svoja (kazniva) dejanja v skladu z zakonodajo ,ki je na tem področju jasna ,Kaj je kaznivi in kaj ne naj presodi sodišče v razumnem roku kar pa predstavlja v tej tragični zgodbi še največji problem.
Imamo tako vladavino prava, da sodstvo ne upa obsoditi niti Cigana. Raje bodo čustveni naboj Dolenjcev in ostalih Slovencev mirili s sramotenjem Šuterja.
Pac nafiksan bil ku mamba! Posledice so pa kkrsne so!
sodstvo je podkupljeno !!!!
Kaj pa če pi nakokan, alkoholiziran pod andrenalinom zaradi sina koga povozil do smrti, kako bi se potem imenoval zakon? Pal le ni bil tak vzornik in ne vem kaj še, da so v NM naredili heroja iz njega in… ...prikaži več je Bebo to zagrabil za politično promocijo SĐS pa za nappd na Bebota. Vsi so isti samo ali so gor ali dol, levo, desno vse je bolano in pokvarjeno. Pa še NSI klerikalci se pri tej nesreči mastijo in nebuloze prodajajo javnosti.
Prave resnice ne bomo nikoli izvedeli, tako je to v naši državi.
Lahko si izbereš drugo. Državo namreč, kjer bo vse res in prav. Javi ko jo najdeš 🤣
Eni so noriško kraljestvo že našli !
3 se izbruha na vsak članek. Kako si bil danes nezadovoljen s kosilom?
Resnico se ne da skriti,Šutar je diler,cel čas spremljam,pa ne vem od kdaj je diler nedolžen in žrtev,malo sutra,bolj bi bilo da je vse skup tiho,ali pa je Slovenija res zaglibila da se žaluje za dilerjem.
Daj dokaze, da je bil diler...
haha sej ti piše da je imel v krvi kokaini bedak slovenski :D
slavauk če je v krvi imel kokain še ni diler a ne, cepec ...
Žal ne bi znanca zatožil,je bil pa njegov reden diler
Tele blesavo, nenormalno.... Upam da te Novomeščani razkrinkajo.
Karkoli je že bil, uboj je uboj. Bomo torej pričeli povsem legalno pobijati kučaniste, ko bodo na oblasti janšisti in obratno? Ker niso po naši meri? Pobiti pijance, drugače misleče, dvomljivce v 'vrednote' časa, širilce 'dezinformacij'? Kot firer? Izgleda, da… ...prikaži več, da smo na dobri poti ! V Bruslju že sedi primerna tvorba, kolaboranti vseh političnih barv pa so tudi že krepko na delu !
mene pa zanima kdo dila kokain našim levakom u državni zbor Menda je med levakarskimi ogromno ogromno odvisnikov od mamil, Ko pa SDS predlaga da gredo vsi poslanci na testiranje pa jih levaki vedno preglasujejo in so proti da bi… ...prikaži večbi šli na testiranje na droge, Ja res me zanima kdo je diler tem poslancem Naj mi kdo to pove- lahko tudi napiše
A se ve kateri Dolenjec ni cigan?
HUDO ZA SDS , VSI SMO LAHKO NASLEDNJI ŠUTAR.... PIJANI IN ZADETI
@trolček: jaz nisem cigan, sem pa Dolenc od pete do glave. prideš pogledat in probat?
NE, nismo lahko vsi Šutar. Polni alkohola in drog. Očitno pripadniki SDS so.
Ne trudi se preveč, ker si bil že dosljej znan kot rdeči bebo.
A res....ha,ha. Takih bebotov, kot ste pripadniki SDS ni nikjer v Sloveniji. Še Šutar vam ne seže niti do gležnjev.
Dete je zblaznelo.
Dieta, pojdi še na eno dieto in ugotovi, kaj ti škodi, da pišeš neumnosti. Si mogoče endrkačem kaj v sorodu???
Prikletna imena se zopet trolajo..Kaj jim ni nič jasno ?
se pravi tud aleš šuštar ni tako nedolžen kot zgleda na prvi pogled............sodeloval je z kriminalnom??? opit ter zdrogiran pol podpirat take ljudi naprej
Tebe tako ali tako noben ne podpira, si premalo inteligenten in na nivoju predjamskega človek!!!
Reden komentarist tukaj, bi točno vedel s kom se naganja…
a sem te kej vprašal da lahko moj spot komentiraš izgini gobezdalo rusko!
.Vsak naj odgovaraja za svoja (kazniva) dejanja v skladu z zakonodajo ,ki je na tem področju jasna ,Kaj je kaznivi in kaj ne naj presodi sodišče v razumnem roku kar pa predstavlja v tej tragični zgodbi še največji problem.