Frajer ne zna slovensko, pa bi rad bil parlamentarni apostol. Eeeeeee, tako to ne gre, brate...
Vse tele nagnat na prisilno delo.
Govori srbski,da te cjeli parlament razume.
ritomešalec robi je največji prevarant v zgodovini samostojne slovenije. najmanj tri mandate potrebuje nova vlada, da bo slovenija spet konkurenčna.
Ali morda obratno. Rabiš nekaj let, da odpraviš vso škodo in primanjkljaj, ki jo zapusti vlada veličastnega voditelja enoumja..
A Robert vodnega topa in solzivca za ustrahovanje Slovencev ni uporabil!
Bi drugače misleče pretepali?
Prodal bi Slovenijo, če bi potem laahko trajno postal njen guverner.
Jo je že!
Ga bosta Janša in Mahnić naučila slovenske pesmi pet !?
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kamorkoli se levajzarji vtaknejo rata drek, ki vedno bolj smrdi, fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mu, Mu iz Trstenjakove kleti..
Bedaki lecivarski
Truba janšistična na novo pečena..Morda celo nova kopriva, sedaj hitro rastejo..??
Bomo kmalu imeli srbsko himno?
Trubače od GS, Jankoviča boš imel za himno🤣😂
JJ, Mahnić, Pličanić bodo plesali srpsko kolo😂😂
bolje srbsko kot avanti popolo
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Frajer ne zna slovensko, pa bi rad bil parlamentarni apostol. Eeeeeee, tako to ne gre, brate...
Vse tele nagnat na prisilno delo.
Govori srbski,da te cjeli parlament razume.
ritomešalec robi je največji prevarant v zgodovini samostojne slovenije. najmanj tri mandate potrebuje nova vlada, da bo slovenija spet konkurenčna.
Ali morda obratno. Rabiš nekaj let, da odpraviš vso škodo in primanjkljaj, ki jo zapusti vlada veličastnega voditelja enoumja..
A Robert vodnega topa in solzivca za ustrahovanje Slovencev ni uporabil!
Bi drugače misleče pretepali?
Prodal bi Slovenijo, če bi potem laahko trajno postal njen guverner.
Jo je že!
Ga bosta Janša in Mahnić naučila slovenske pesmi pet !?
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 4.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Kamorkoli se levajzarji vtaknejo rata drek, ki vedno bolj smrdi, fuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mu, Mu iz Trstenjakove kleti..
Bedaki lecivarski
Truba janšistična na novo pečena..Morda celo nova kopriva, sedaj hitro rastejo..??
Bomo kmalu imeli srbsko himno?
Trubače od GS, Jankoviča boš imel za himno🤣😂
JJ, Mahnić, Pličanić bodo plesali srpsko kolo😂😂
bolje srbsko kot avanti popolo