Nobene panike - jaz in veliko drugih že zdaj ne preklopimo na pop tv, za A kanal sploh nisem vedela da še obstaja, tako da mislim da bo na izgubi le pop tv.
z lahkoto bomo odpovedali še teh par programov, itak nič posebno gledljivega, preveč reklam, ponavljanje filmov, da ne govorimo o raznih šovih, z eno besedo - beda....in zdaj naj bi še dodatno plačevali....malo sutra, bye bye
Predno POP TV zaračuna programe, naj naredi raziskavo, kdo normalen v Slo sploh še spremlja to sranje!Velik napredek je pri Planet TV, ostalo je pa vse bolj na psu....
Se podpišem!!!
nacionalna tv je poleg teh zgoraj, naša največja tv greznica.
Naj dajo plačljivo, samo naj potem dajo ponudniki, da so ti programi doplačljivi in niso v osnovni shemi. Ker potem jih vsekakor nebi dokupil
POP TV A KANAL v istem rangu kot Slovenske novice
nobene škode,če jih izklopijo,filmi so iz naftalina,lastna produkcija pa smešna
PopTv se po mojem mora imenovati ReklamaTV
a vam Planet TV minus dela
Ni problem, pa jih ne bomo gledali ! Kdo bo na zgubi ?
In še iz proračuna.. minimalno 3 x v blagajno za nič dela..
Ne vem, zakaj operaterji ne dajo (osnovni) paket, v katerem so vsi neplačlivi programi..
Nobene panike - jaz in veliko drugih že zdaj ne preklopimo na pop tv, za A kanal sploh nisem vedela da še obstaja, tako da mislim da bo na izgubi le pop tv.
z lahkoto bomo odpovedali še teh par programov, itak nič posebno gledljivega, preveč reklam, ponavljanje filmov, da ne govorimo o raznih šovih, z eno besedo - beda....in zdaj naj bi še dodatno plačevali....malo sutra, bye bye
pri nas preklopi samo še pes ki se slučajno uleže na daljinec
Nobene škode,saj sem že tko al tko na dan gledal samo kakšne 10 minut teh reklam in v 5798 tič film Sam doma.
pač to sranje ne bomo gledali.so drugi boljši programi.bo še potem pro plus prosil da jih gledamo ko bodo milijone izgubljali in propadali.
Predno POP TV zaračuna programe, naj naredi raziskavo, kdo normalen v Slo sploh še spremlja to sranje!Velik napredek je pri Planet TV, ostalo je pa vse bolj na psu....
Če bo plačljivo potem naj ponudniki naredijo tako kot HBO. Če želiš lahko za določeno vsoto na mesec dokupiš ta paket programov. Pa je mir.
Nobene škode, če danes vse ukinejo.
Kr ukinte. NE GLEDAM TEGA SRANJA!
fritolin / danes, 16:55A si ti danes dežuren na PRO PLUS-u??